Tlačové správy

Parádne bývanie v lukratívnej štvrti Košíc. Záujem rastie, v ponuke posledné byty!

V Košiciach vybudovala nový rezidenčný projekt Nová Terasa. V súčasnosti sa dokončuje už jeho druhá fáza, ktorá ponúka 216 bytov v ôsmich domoch a 48 radových rodinných domov.

Ilustračný obrázok k článku Parádne bývanie v lukratívnej štvrti Košíc. Záujem rastie, v ponuke posledné byty!
7
Galéria
Zdroj: PR

Návrh Novej Terasy pochádza z dielne renomovaného architektonického ateliéru Vallo-Sadovsky, ktorý je autorom prvej aj druhej fázy. Ateliér získal niekoľko ocenení aj za práce pre komerčných klientov.

Projekt Nová Terasa v obľúbenej mestskej časti Košíc prináša množstvo kľúčových benefitov aj premyslených detailov, čo potvrdzuje veľký záujem nielen Košičanov. Na predaj ostávajú posledné voľné byty.

216 bytov v druhej fáze má vybudované privátne vnútrobloky s kvalitnou zeleňou, detskými a multifunkčnými ihriskami, miestom na sedenie a priestorom pre tzv. urban gardening. Stredom územia prechádza príjemný park ideálny pre oddych. Rezidencia je situovaná blízko centra mesta s výborným dopravným napojením. Obyvatelia budú mať k dispozícii aj kryté parkovacie miesta.

108 bytov je už skolaudovaných a kolaudácia zvyšných bytov prebehne v najbližšom období. Počas leta sa budú kolaudovať aj radové domy s bezkonkurenčnou cenou v tejto lokalite – rodinný dom so záhradou sa predáva už od 216 900 eur.

Nová Terasa vytvára modernú mestskú zónu s vlastnými súkromnými priestormi, kde cítiť impulz a atmosféru blízkeho Starého Mesta. Rešpektuje ľudský rozmer a potreby jednotlivca v kontexte okolia a spoločenstva, v ktorom sa nachádza. V architektúre ide o celý rad dômyselných detailov, funkcií a skúseností, ktoré vytvárajú kvalitný priestor pre život. Projekt vybudovala investičná skupina Penta.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Parádne bývanie v lukratívnej štvrti Košíc. Záujem rastie, v ponuke posledné byt
7
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM