Andrea Ballayová Rôzne

Päť zásad pri výbere okien

Kľúčovým kritériom výberu okien je ich pridaná hodnota

Napriek tomu, že na trhu otvorových systémov nie je ľahké byť expertom vo vytváraní komplexných riešení, spoločnosť OKNOPLAST je svetlým príkladom ako byť úspešný. Darí sa jej to vďaka neustálemu analyzovaniu svetových trendov, hľadaniu jedinečných funkčných riešení a stálemu zdokonaľovaniu svojej ponuky výrobkov. Poslaním spoločnosti je vytvárať výrobky najvyššej kvality a estetiky, ktoré zaručujú spokojnosť zákazníkov. OKNOPLAST robí všetko preto, aby používaním jeho výrobkov pomáhal plniť ich sny o ideálnom bývaní.

Estetika a pohodlie Kritériá, ktorými sa zákazníci riadia pri výbere plastových okien sú okrem najvyššej kvality vyhotovenia aj inovatívne riešenia, bezpečnosť výrobkov, či záujem o úsporu energie. V súčasnej dobe sa okrem týchto štandardných požiadaviek do popredia dostáva aj estetika a pohodlie používania. „Jedinečný estetický vzhľad sú slová, ktoré najčastejšie vyslovujú tí, ktorí si zakúpili výrobky OKNOPLAST. Bohatá ponuka, široká škála farebných odtieňov a doplnkov, presnosť vyhotovenia sú aspekty, vďaka ktorým sa výrobky OKNOPLAST odlišujú od ostatných okien, pričom vytvárajú skutočnú vizitku stavby,” uviedol Ladislav Ryboš, marketingový manažér pre strednú Európu spoločnosti OKNOPLAST.

Komfort a inovácie Nie všetky okná na trhu sú rovnaké, rozdiel sa skrýva v jednotlivých detailoch, ktoré môže rozpoznať oko pozorného zákazníka. OKNOPLAST prináša jedinečný tzv. spoj na nitku. Ide o precízne spracovanie zvaru jednotlivých dielov okien tak, že spoj je na pohľad takmer nerozpoznateľný. Stále vyhľadávanejším sa z portfólia spoločnosti OKNOPLAST stáva riešenie balkónových dverí prostredníctvom modelu Win STEP. Uľahčuje prekročenie prahu a odporúča sa osobám uprednostňujúcim komfort a zároveň starším osobám alebo rodinám s malými deťmi. Model Win STEP rieši všetky doterajšie problémy spojené s používaním balkónových dverí, čo je významným technologickým pokrokom vo výrobe plastových okien.

Úspora energie Súčasťou ponuky spoločnosti OKNOPLAST je výnimočné okno Platinium Energo, ktoré v sebe snúbia rafinovanú eleganciu, sú moderné a umožňujú úsporu energie. Sú to jediné okná na trhu s dovnútra zaobleným profilom. Ich plusy spočívajú v inovačných technologických riešeniach, s dôrazom na úsporu energie a vo výnimočnej štylistike pretvárnenej do elegantnej formy krídla. „Okno Platinium Energo je novinka vyvinutá na základe dôslednej analýzy potrieb zákazníkov a svetových trendov na trhu. Platinium Energo sa stane ozdobou každého interiéru a zároveň jeho pridaná hodnota tkvie v tom, že dokáže znížiť účty za vykurovanie,“ uviedol Ladislav Ryboš.

Čaro detailov Pozitíva výrobkov OKNOPLAST spočívajú v ich bezkonkurenčných vlastnostiach, vďaka ktorým ich spokojní zákazníci odporúčajú svojim známym. Jednou z nich je aj koextrúzia. Znamená to, že okno vo farebnom prevedení má pod vrstvou imitujúcou drevo vrstvu farbeného PVC. Výhoda spočíva v tom, že ani hlboké ryhy nie sú na okne viditeľné. Pri výbere okien veľa zákazníkov dbá na to, aby bolo okno vo farbe profilu. Pre OKNOPLAST to nie je problém, poskytuje okno aj s tesnením vo farbe profilu. Okrem klasickej čiernej a šedej je novinkou tesnenie v hnedej farbe. Dôležitým elementom pri výbere okien je aj kľučka. V ponuke spoločnosti OKNOPLAST je štandardom hliníková kľučka, ktorá sa vyznačuje svojou trvácnosťou a zároveň elegantným vzhľadom.

Investícia do budúcnosti „Zákazníci, ktorí sa pri rekonštrukcii, rozhodujú pri výbere okien, okrem ich vlastností, zvažujú najmä ich trvácnosť. Dôležité je, aby neporovnávali iba ich kvalitu, ale najmä profily, z ktorých sú vyrábané. Stabilita profilu sa stáva kľúčovým elementom dlhodobej trvácnosti okien. OKNOPLAST pri výrobe profilov používa jedine oceľ s príslušnou hrúbkou a geometriou, ktorá je uzatvorená v okennom ráme a je štyrikrát ohýbaná v krídle“ dodáva Ladislav Ryboš.

OKNOPLAST patrí už 17 rokov k expertom vo výrobe plastových a hliníkových otvorových systémov. Svojim zákazníkom poskytuje služby šité na mieru prostredníctvom 1 150 predajní na Slovensku, v Čechách, Nemecku, Taliansku, Rakúsku, Francúzsku, Maďarsku a Poľsku. Najkvalitnejšie komponenty, automatizovaný strojový park a najmä kvalifikovaný personál sú zárukou najvyššej kvality výrobkov spoločnosti OKNOPLAST. Jej potvrdením je európsky certifikát kvality Q-Zert, ktorý spoločnosť získala od nemeckého ústavu ift Rosenheim. Výrobný proces je riadený on-line a spĺňa všetky požiadavky ISO 9001:2000, ako aj novej normy Európskej únie EN 14351–1:2006. Spoločnosť má vlastné R&D oddelenie, ktoré pracuje nad sústavným zdokonaľovaním a hľadaním jedinečných riešení. Vďaka svojej inovatívnosti, ako prvá firma v Európe priniesla na trh množstvo riešení, ktoré sú dnes štandardom v sektore okien a dverí z PVC a tým udáva trendy v jeho rozvoji. Okrem iného sú to päťkomorový profil, sklo s koeficientom tepelného prieniku U=1,0, nízky balkónový prah a mnohé iné. Spoločnosť zamestnáva vyše 720 osôb, ktoré predstavujú vysokú úroveň profesionality a odbornosti. Bohatá ponuka profilov, výplní, široká škála farebných odtieňov a doplnkov, a najmä presnosť vyhotovenia sú aspektmi, vďaka ktorým sa výrobky OKNOPLAST odlišujú vzhľadom a najvyššou estetickou úrovňou, pričom vytvárajú skutočnú vizitku stavby. Zákaznícke prieskumy a mnohé názory odborníkov potvrdzujú, že OKNOPLAST je momentálne jednou z najlepšie rozpoznávaných značiek v Európe a to nielen medzi ľuďmi v sektore otvorových systémov, ale aj medzi koncovými zákazníkmi. /PR/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM