Lenka Fedorová Krimi

Po Marcele (31) z Košického okresu vyhlásili pátranie: Nikomu sa neozvala už 7 rokov!

Polícia prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po 31-ročnej Marcele. Ak o nej viete bližšie informácie, neváhajte kontaktovať políciu.

Ilustračný obrázok k článku Po Marcele (31) z Košického okresu vyhlásili pátranie: Nikomu sa neozvala už 7 rokov!
1
Galéria

Polícia v Revúcej sa na občanov obracia so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po 31-ročnej Marcele Žigovej z Revúcej. Nezvestnosť menovanej však oznámila iba v apríli minulého roku jej matka. O podrobnostiach informovala hovorkyňa KR PZ v Bankej Bystrici Petra Kováčiková.

,,Menovaná je nezvestná už od apríla minulého roku, kedy prišla jej nezvestnosť oznámiť jej matka. Nezvestná žena žila približne do roku 2010 so svojím manželom v obci Jasov v Košickom okrese, kde v tej dobe od neho odišla a do súčasnej doby nedala o sebe nikomu vedieť," uviedla hovorkyňa.

Podľa Kováčikovej sa nezvestná s nikým sa neskontaktovala a o jej terajšom pobyte nemá vedomosť nikto z príbuzných. Menovaná je 145 cm vysoká, štíhlej postavy, hnedé vlasy, modré oči.

,,V prípade akýchkoľvek informácií k nezvestnej žene, ktoré by mohli napomôcť pri jej vypátraní, oznámte buď osobne na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č.158," vyzýva na záver polícia.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM