Michal Lendel Krimi

Po roztržke skončil Košičan (34) s bodnou ranou v hrudníku: Polícia zadržala dvoch podozrivých

Na Moldavskej bolo rušno. Podľa polície po potýčke medzi troma ľuďmi ostal Košičan (34) zo sídliska Luník IX s bodnou ranou v hrudníku. Muži zákona na mieste zadržali dvoch podozrivých Košičanov, ktorých aj umiestili do cely policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Po roztržke skončil Košičan (34) s bodnou ranou v hrudníku: Polícia zadržala dvoch podozrivých
Zdroj: Webnoviny.sk

V štvrtok popoludní došlo podľa polície v okolí autobusovej zastávky na Moldavskej ceste v Košiciach k vzájomnej potýčke a fyzickému napadnutiu troch osôb, pri ktorej malo dôjsť k bodnutiu s nožom. "Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky, ktoré po preverení oznámenia na mieste našli 34-ročného Košičana zo sídliska Luník IX s bodnou ranou,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Polícia na mieste zadržala aj dvoch podozrivých Košičanov z problémového sídliska, ktorých umiestila do cely policajného zaistenia. „Poškodený bol prevezený do nemocnice s bodnou ranou hrudníka a tržným poranením pľúc. Zo zranení sa bude zotavovať podľa predbežného vyjadrenia lekára do 42 dní,“ pripojil Szabó. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva. Polícia v danej veci zabezpečuje dôkazy a vykonáva ďalšie procesné úkony.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM