Krimi

Policajti Košického kraja majú nového šéfa! ČO si predsavzal?

Nový krajský riaditeľ nastúpil k Policajnému zboru v roku 1990.

Ilustračný obrázok k článku Policajti Košického kraja majú nového šéfa! ČO si predsavzal?
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

Prezident Policajného zboru Ľubomír Solák sa rozhodol menovať do funkcie riaditeľa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Štefana Mulíka.

Nový krajský riaditeľ nastúpil k Policajnému zboru v roku 1990 a posledných, takmer 5 rokov, pôsobil vo funkcii zástupcu krajského riaditeľa.

Informovala o tom košická polícia na sociálnej sieti.

Facebooková stránke košickej polície uvádza, že novému riaditeľovi priamy výkon služby nikdy nebol cudzí, a tak, ako sa na rôznych útvaroch poriadkovej polície snažil vniesť poriadok medzi ľudí, jeho predsavzatím je vniesť pokoj a poriadok aj do chodu krajského riaditeľstva.

„S pokorou som prijal túto funkciu a som odhodlaný urobiť všetko pre to, aby nielen zákonnosť, ale i pokojná pracovná atmosféra viedli k dobrým výsledkom práce policajtov a k šíreniu dobrého mena Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. Ak bude odmenou spokojnosť občanov, budeme vedieť, že kráčame po tom správnom chodníku, “ uviedol novovymenovaný krajský riaditeľ.

Na titulnej fotke: Vľavo nový košický policajný riaditeľ Štefan Mulík, vpravo viceprezident Policajného zboru Ivan Hapšták.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM