Alexandra Kolínská Krimi

Policajti rozkryli záhadnú smrť Košičana (†50): Padlo prvé obvinenie!

Muži zákona v Košiciach konajú rýchlo. Podľa polície dolapili Jána (57), ktorého obvinili zo zabitia Košičana (†50). Ten na následky zranení v nemocnici umrel.

Ilustračný obrázok k článku Policajti rozkryli záhadnú smrť Košičana (†50): Padlo prvé obvinenie!
Zdroj: TASR

V stredu sme vás informovali o prípade úmrtia Košičana (†50), ktorý na následky zranení v utorok v košickej nemocnici zomrel. Viac info nájdete v článku V košickej nemocnici zomrel muž (†50): Okolnosti zranenia vyšetrujú policajti! „Košickí policajti začali ihneď vo veci konať a už včera v ranných hodinách zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia podozrivého muža (57),“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Polícia v Košiciach po vykonaní procesných úkonov zo zločinu zabitia obvinil 57-ročného Jána z Košíc, ktorý v pondelok dopoludnia v záhradkárskej lokalite na sídlisku Nad jazerom v Košiciach fyzicky napadol 50-ročného muža. Muž v tom čase sedel na lavičke pri chatke, v ktorej prespával. Tohto opakovane udieral päsťami do hlavy. Keď spadol a ostal ležať na zemi, znovu ho udieral a potom aj do neho kopol,“ povedala.

Mužovi podľa Mésarovej spôsobil viacnásobné tupé poranenia hlavy a hrudníka, na následky ktorých v utorok popoludní zomrel. „Podľa predbežnej súdnolekárskej správy bezprostrednou príčinou smrti menovaného bol šok pri polytraume a poúrazovom vnútro lebečnom a vnútro hrudníkovom krvácaní,“ dodala. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí pobyt za mrežami na tri až osem rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM