Michal Lendel Krimi

Policajti v akcii v osade pri Košiciach: Ľubo (20) kvôli potiahnutým feferónom skončil v cele

Nechcenú pozornosť mužov zákona si vyslúžil Ľubomír (20) z okresu Košice - okolie a to dosť kuriózne. Mladík podľa polície neodolal zaváranine feferónov v regáli obchodu, s ktorými odišiel bez zaplatenia. Pristihli ho však kamery.

Ilustračný obrázok k článku Policajti v akcii v osade pri Košiciach: Ľubo (20) kvôli potiahnutým feferónom skončil v cele
Zdroj: TASR

V pondelok podľa polície krátko pred deviatou hodinou ráno 20-ročný Ľubomír z okresu Košice-okolie v priestoroch predajne miestnych potravín v obci Veľká Ida dostal chuť na feferóny, ktoré ukradol z regálu. „Zaváraninu feferónov si skryl pod odev a z obchodu odišiel. Majiteľovi spôsobil škodu za euro a dvadsať centov,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Majiteľ krádež zistil, až pri prezeraní záznamov z bezpečnostných kamier a privolal políciu. „Príslušníci Obvodného oddelenia Veľká Ida, vďaka miestnej a osobnej znalosti Ľubomíra na zázname spoznali a navštívili ho v miestnej osade, kde sa im ku skutku priznal," dodal Szabó.

Nakoľko už bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý ochrancovia poriadku muža obvinili z prečinu krádeže a so súhlasom službukonajúceho prokurátora ho umiestnil do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM