Michal Lendel Krimi

Polícia: Košičan (38) vybral z kuchynskej linky nôž a priložil ho k hlave len 11-mesačného syna!

Na Južnej triede došlo k rodinnej dráme. Vladimír (38) sa podľa polície vyhrážal s nožom v ruke usmrtením svojej družke (31) a aby toho nebolo málo, nôž priložil k hlave ich 11-mesačného syna!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Košičan (38) vybral z kuchynskej linky nôž a priložil ho k hlave len 11-mesačného syna!
Zdroj: TASR

Muži zákona vzniesli obvinenie za prečin nebezpečné vyhrážanie 38-ročnému Vladimírovi z Košíc, ktorý sa podľa polície v utorok popoludní v byte na Južnej triede v Košiciach s nožom v ruke vyhrážal usmrtením svojej družke (31).

„Následne ju rukoväťou noža udrel do chrbta, pričom sa žene v súboji podarilo nôž vytrhnúť. Potom obvinený muž vybral z kuchynskej linky iný nôž a ten priložil k hlave ich 11-mesačného syna. Žena ihneď zareagovala a obvineného muža odrstrčila od postieľky ich syna,“ povedala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Našťastie žena a dieťa zranenia neutrpeli. „Privolaná policajná hliadka 38-ročného muža zadržala, v dychu mu policajti namerali 0,66 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,38 promile,“ dodala hovorkyňa. Následne bol muž umiestnený do cely policajného zaistenia. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM