Krimi

Polícia pátra po nezvestnom maloletom Josefovi Mikovi z Košíc

Polícia pátra po nezvestnom maloletom Josefovi Mikovi z Košíc. Informovala o tom v nedeľu košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po nezvestnom maloletom Josefovi Mikovi z Košíc
Zdroj: TASR

Mladík (14 rokov), ktorý je aktuálne chovancom Reedukačného centra (RC) Horný Bankov, bol naposledy videný v sobotu (27. 4.), keď sa vychovávateľke svojvoľne vzdialil počas prechádzky približne jeden kilometer od cestnej komunikácie na Hornom Bankove v Košiciach smerom na lesnú cestu ku chate Klatovianka.

„Na miesto svojho terajšieho pobytu v RC Horný Bankov sa osoba nevrátila a zdržiava sa na neznámom mieste,“ priblížila Ivanová.

Chlapec je podľa jej ďalších slov 172 centimetrov vysoký, je štíhlej postavy, má krátke tmavo-hnedé vlasy a zelené oči. Oblečené mal na sebe svetlo-béžové teplákové nohavice, maskáčové tričko, rovnako aj šiltovku, a tiež sivé botasky.

Akékoľvek informácie o nezvestnej maloletej osobe môžu občania okrem iného oznámiť na ktoromkoľvek útvare polície, telefonicky na čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky na Facebooku, prípadne formou súkromnej správy.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM