Lenka Fedorová Krimi

Polícia pátra po týchto mužoch z Košíc a okolia: Pozrite, čo majú za ušami!

Zdá sa, že traja muži z Košíc a okolia si poriadne zavarili. Polícia žiada o pomoc pri ich hľadaní.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po týchto mužoch z Košíc a okolia: Pozrite, čo majú za ušami!
Zdroj: Policajný zbor SR

„Muži zákona pátrajú po Dávidovi Balogovi (na fotke v strede), ktorý má trvalý byt v Košických Oľšanoch. Menovaný 20.apríla 2016 ušiel z Reedukačného centra Bankov v Košiciach, kde je umiestnený na základe rozhodnutia súdu, na doposiaľ neznáme miesto a odvtedy sa nevrátil. Dávid je vysoký cca 160 cm, štíhlej postavy, čierne krátke vlasy, hnedé oči,“ uviedla hovorkyňa KR PZ Jana Mésarová.

Ďalším hľadaným je Stanislav Turták (na fotke hore), ktorý má trvalý pobyt v Košiciach. „Okresný súd Košice I vydal na hľadaného príkaz na zatknutie pre prečin krádeže. Hľadaný si dlhodobo nepreberá súdne zásielky. V mieste trvalého bydliska sa dlhodobo nezdržiava a v súčasnej dobe miesto jeho pobytu nie je známe,“ uviedla Mésarová. Stanislav je vysoký asi 175 cm, štíhlej postavy, má čierne vlasy a hnedé oči.

Treticu hľadaných uzatvára Košičan Milan Marhevka (na fotke dole).„Okresný súd Košice II vydal príkaz na zatknutie pre prečin úverového podvodu na Milana Marhevku, ktorý má trvalý pobyt v Košiciach,“ uviedla hovorkyňa. Ako ďalej uviedla, Marhevka je vysoký asi 160 cm, štíhlej postavy, má svetlohnedé vlasy a hnedo-zelené oči. Menovaný sa v mieste trvalého bydliska nezdržiava.

Akékoľvek informácie k pobytu alebo výskyt hľadaných osôb a nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na bezplatnú linku 158, príp. priamo na oddelenie pátrania Okresného riaditeľstva Košice.

FOTO: KR PZ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM