Alexandra Kolínská Krimi

Polícia pátra po týchto troch Jazerčanoch: Nevideli ste ich niekde?

Košickí muži zákona pátrajú po troch Jazerčanoch. Dve osoby sú nezvestné a na jednu je vydaný príkaz na zatknutie. Pozrite si ich FOTO a pomôžte polícii pri pátraní.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po týchto troch Jazerčanoch: Nevideli ste ich niekde?
Zdroj: Dnes24.sk

Prvým z hľadaných osôb je Bartolomej Balogh (56), trvale bytom Košice – Nad jazerom. „Okresný súd Košice okolie vydal na hľadaného príkaz na zatknutie pre prečin výtržníctva. Hľadaný sa dlhodobo v mieste svojho trvalého ani prechodného pobytu nezdržiava a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Muža s epilepsiou videli pri Auparku

Štefan Renner (71) z mestskej časti Košice – Nad jazerom, je 160 cm vysoký, strednej zhrbenej postavy, zelené oči (zvykne nosiť dioptrické okuliare), okrúhlej tváre, prešedivelé vlasy s plešinou, na ľavej strane temena hlavy mu chýba časť lebečnej kosti, čo tvorí nápadne viditeľnú preliačinu pod kožou. Naposledy mal na sebe oblečenú čiernu prechodnú vetrovku, modré rifle, svetlo-hnedé poltopánky a čiernu plátenú šiltovku.

„Menovaný odišiel dňa 10.11.2014 okolo 13,30 hod. z miesta trvalého pobytu, pričom nikomu nepovedal kam ide. Následne o 18,30 hodine bol ešte videný na zastávke MHD pri OC AUPARK v Košiciach na Nám. osloboditeľov. Doposiaľ sa domov nevrátil, nepodal o sebe nikomu žiadnu správu a zdržiava sa na neznámom mieste. Na jednej ruke má staré tetovanie kotvy, cca 10×8 cm. Nezvestný muž má problémy s vyjadrovaním sa a užíva lieky na epilepsiu,“ povedala Mésarová.

Odišla do školy a viac ju nevideli

Aj tretia hľadaná Jana Biskupová (19) je obyvateľkou sídliska Nad jazerom. Hľadaná je 154 cm vysoká, štíhlej postavy, modré oči, hnedé vlasy po plecia. Naposledy mala oblečené modré rifle, bielu bundu, biele tenisky, zelenú koženú bundu, pri sebe mala modrý batoh.

„Menovaná odišla dňa 04.11.2014 o 09,0­0 hod. z miesta trvalého pobytu do školy, pričom do školy nedošla, doposiaľ sa domov nevrátila a zdržiava sa na neznámom mieste,“ dodala policajná hovorkyňa.

Akékoľvek informácie o nezvestných osobách a hľadanej osobe oznámte na ktoromkoľvek útvare PZ alebo telefonicky na známom telefónnom čísle 158, v čase od 7:30 do 15:30 hod. v pracovných dňoch priamo na oddelenie pátrania a výjazdov OR PZ v Košiciach na číslo 09619–31073.

Polícia pátra po troch Jazerčanoch
3
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM