Andrea Mesarčíková Rôzne

Polícia vypátrala zlodeja Favoritov a zlodejov v predajniach

Na parkovisku pred spoločnosťou U. S. Steel v Košiciach - Šaci zadržali policajti 1. júla o 5.05 h 65-ročného muža z Rimavskej Soboty, ktorý sa pokúsil vlámať a odcudziť osobné motorové vozidlo zn. Škoda Favorit.

Policajti zároveň zistili, že páchateľ na tomto parkovisku odcudzil od marca do júna ďalšie tri motorové vozidlá tej istej značky. Ku skutkom sa priznal a preto polícia voči nemu vznesie obvinenie.
Ako ďalej TASR informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, košickí policajti vypátrali a zo zločinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva obvinili aj 37-ročného Richarda R. a 37-ročnú Janettu U. z Košíc. Obvinený muž mal v období najmenej od januára 2010 osobne organizovať krádeže vecí potravinárskeho, drogistického, textilného a iného charakteru z viacerých obchodných predajní. „Spoločným konaním s obvinenou ženou si prisvojovali cudzie veci a z predajne ich spoločne vynášali skrytým spôsobom, čím takto spôsobili škodu najmenej 2656 eur,“ uviedla Jana Demjanovičová s tým, že obvineného muža umiestnili v cele policajného zaistenia.

Zdroj TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM