Eva Mikulová Krimi

Povadili sa a potom ho nožom pobodal. Útočníka už polícia obvinila

Polícia obvinila muža zo zločinu ublíženia na zdraví a výtržníctva, stíhaný je väzobne. Pobodaný muž sa bude liečiť asi 2 týždne.

Ilustračný obrázok k článku Povadili sa a potom ho nožom pobodal. Útočníka už polícia obvinila
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach obvinil z prečinu výtržníctva v jednočinnom súbehu so zločinom ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu ťažkej ujmy na zdraví 21-ročného Ondreja z Košíc.

„Podľa doterajšieho vyšetrovania po predchádzajúcej hádke v stredu 22. augusta na ulici v blízkosti centra Košíc s nožom v ruke fyzicky napadol 31-ročného Košičana. Poškodeného muža bodol do oblasti krku a taktiež mu spôsobil reznú ranu na ušnici. Poškodený muž utrpel aj rezné rany na rukách, keď sa bránil a odrážal rukami útok nožom. Spôsobené zranenia si vyžiadali lekárske ošetrenie, s predbežnou dobou liečenia do 14 dní,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Na Luniku IX. chcel skočiť zo strechy

Polícia zadržala jedného z podozrivých osôb krátko po čine. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol zo zadržania prepustený. Druhého podozrivého muža, hlavného aktéra obvineného Ondreja, polícia vypátrala a zadržala v piatok 24. augusta na jednom z košických sídlisk za dramatických okolností, keď chcel skočiť zo strechy a na miesto bol privolaný policajný vyjednávač.

Obvinený 21-ročný Košičan je stíhaný väzobne. Za tieto skutky mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM