Veronika Hunyadiová Správy

Pozor na výluku električiek! Tieto linky budú jazdiť po skrátenej trase

Cez víkend sa všade električkou nedostanete.

Ilustračný obrázok k článku Pozor na výluku električiek! Tieto linky budú jazdiť po skrátenej trase
Zdroj: Dnes24.sk

Cestujúci, ktorí využívajú električkové linky na Jazero musia cez víkend počítať s obmedzeniami. Na sídlisku Nad jazerom bude počas dvoch najbližších víkendov (21. – 22. 8. a 28. – 29. 8.) vylúčená električková doprava. Dôvodom budú práce na trati.

Výluka potrvá v sobotu a nedeľu od 08.00 do 16.00 hod.

Električkové linky č. 3, 4, 7, 9 a R2 budú premávať po upravených trasách. V úseku VSS, križovatka – Važecká bude premávať náhradná autobusová doprava.

Trasy liniek

Linka č. 3 bude v čase výluky premávať na upravenej trase Staničné námestie – Ryba – Socha Jána Pavla II., a späť.

Linka č. 4 bude v čase výluky premávať na skrátenej trase Havlíčkova – Námestie osloboditeľov – Ryba, a späť.

Linka č. 7 bude v čase výluky premávať na upravenej trase *Botanická záhrada – Námestie osloboditeľov – Socha Jána Pavla II., a späť."

Linka č. 9 bude v čase výluky premávať na skrátenej trase Havlíčkova – Terasa – VSS, križovatka; a späť. Linka v smere na Havlíčkovu zastavuje aj na zastávke VSS, križovatka pod mostom (pred križovatkou – dočasná zastávka).

Linka R2 bude v čase výluky premávať na skrátenej trase VSS, križovatka – Alejová – VA U. S. Steel; a späť. Linka v smere do U. S. Steelu zastavuje aj na zastávke VSS, križovatka pod mostom (pred križovatkou – dočasná zastávka).

Náhradná autobusová linka X bude premávať v úseku VSS, križovatka – Važecká a späť. Linka premáva v 10-minútovom intervale a zastavuje na najbližších autobusových zastávkach.

Linka bude zastavovať na štandardných autobusových zastávkach na Slaneckej ceste. Pod mostom VSS je výstupnou zastávkou stanovište linky 12 smer Podhradová, nástupnou zastávkou je stanovište linky 54 smer Ťahanovce.

O tomto by ste mali vedieť

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM