Tlačové správy

Pozri si tipy na TOP 5 ubytovaní v Košiciach!

Navštívili ste už metropolu východného Slovenska? Zatiaľ ešte nie? Tak neváhajte a príďte sa pozrieť do jedného z najkrajších miest na Slovensku! Okrem čarovného historického námestia, ZOO, múzeí, galérií a barov Vás tu čaká aj niekoľko zaujímavých ubytovaní.

Ilustračný obrázok k článku Pozri si tipy na TOP 5 ubytovaní v Košiciach!
Zdroj: hauzi.sk

V článku si pozrite niekoľko tipov na ubytovanie v Košiciach aj s ich hodnoteniami od klientov.

1. Minihouse Svidnícka 21

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Domček na Svidníckej nájdete v mestskej časti Pereš a predstavuje zaujímavé ubytovanie pre 2 osoby. K domčeku patrí aj záhrada s posedením. Domček je síce menší, ale ponúka všetko komfortné vybavenie a štýlové drevené doplnky. Ak hľadáte súkromné ubytovanie pre 2 osoby za dobrú cenu, tak si určite rezervujte ubytovanie Minihouse Svidnícka 21.

2. Penzión Zlatý jeleň

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Príjemný penzión Zlatý jeleň je obľúbeným ubytovaním, kde nájdete komfortné izby, bazén a preliezky pre deti. Milý prístup majiteľa dodá Vášmu pobytu skvelú atmosféru. Penzión sa nachádza mestskej časti Sever, teda budete ubytovaní priamo v meste a zároveň v blízkosti lesa. V penzióne je k dispozícii 5 izieb a 1 apartmán s celkovou kapacitou pre 16 osôb.

3. City Penzión

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Ďalším zaujímavým tipom je penzión, ktorý nájdete v mestskej časti Juh. Z penziónu sa dostanete do centra mesta len za 15 minút pešou chôdzou. Klienti si pochvalujú hlavne čistotu, ochotný prístup recenzie, skvelé raňajky a v neposlednom rade vynikajúcu cenu. K penziónu patrí aj bar a terasa s posedením. Ak hľadáte komfortný penzión za nízku cenu, tak City penzión je určite správnou voľbou.

4. Staromestský vintage apartmán Štúrova

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Vintage apartmán Vás očarí svojim moderným vybavením. V priestrannom staromestskom vintage apartmáne sa vie ubytovať 5 osôb. Hneď oproti apartmánu je pekáreň, kde si ráno viete skočiť pre čerstvé pečivo. Historické centrum mesta je vzdialené len 10 minút peši. Kuchyňa je plne vybavená, dokonca s kávovarom. Tiež Vás tu čaká priateľský prístup majiteľov. Jedinou nevýhodou je 3 poschodie bez výťahu, teda odporúčame nebrať si veľa batožiny.

5. Route E58 Camp Košice

Zdroj: hauzi.sk
Zdroj: hauzi.sk

Posledným tipom je ubytovanie, ktoré je síce vyhovujúce len v teplých mesiacoch, ale kvôli množstvu pozitívnych recenzií, sme ho nemohli vynechať. Klienti hodnotia tento kemp ako najlepší na východe. Okrem miest pre karavany, sú pre hostí k dispozícii aj chatky, apartmán a mobilné domy. Výhody kempu Route E58, ktoré opisujú klienti: seprácia odpadu, čisté kúpeľne a toalety, kuchyňa a reštaurácia hneď vedľa kempu. Jedinou nevýhodou kempu je umiestnenie vedľa cesty, teda v noci je niekedy počuť hluk áut.

Ak si chcete pozrieť viac ubytovaní v meste Košice, tak obľúbený ubytovací portál Hauzi Vám v tom určite pomôže. Momentálne na ňom nájdete najväčší počet ubytovaní za najnižšie ceny.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: hauzi.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM