Rôzne

Predĺžili si dovolenku. Z Hurghady do Košíc priletia dovolenkári o deň neskôr, pokazilo sa lietadlo

Pôvodný let museli odložiť kvôli poruche lietadla. Letecká spoločnosť musela nájsť náhradný spoj. Cestujúci čakajú v hoteli v Egypte.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžili si dovolenku. Z Hurghady do Košíc priletia dovolenkári o deň neskôr, pokazilo sa lietadlo
Zdroj: lietanie.eu

Slovenskí turisti, ktorí uviazli v egyptskej Hurgade a majú letieť do Bratislavy, odletia na Slovensko v sobotu 1. júna.

Tí, ktorí sa vracajú do Košíc, poletia v sobotu o 20,40 hodine. Dovolenkári z Bratislavy, odleteli už dnes (1.6.) nad ránom o 3,00 hodine. Potvrdila cestovná kancelária (CK) Sunflower Tours SK. Klienti sú momentálne ubytovaní v hoteli.

Pôvodný let cestujúcim odložili pre poruchu lietadla, doplnila kancelária. „Momentálne sa pracuje na zabezpečení náhradného letu pre všetkých 146 klientov,“ uviedla CK s tým, že všetci klienti majú zabezpečený hotel, v ktorom budú až do odletu.

„Klienti, ktorí letia z Hurgady do Bratislavy, budú letieť z Hurgady o 3.00 h v noci. Klienti, vracajúci sa do Košíc, budú letieť zajtra o 20.40 h,“ dodala CK. Tvrdí, že s klientmi sú v priamom kontakte zástupcovia kancelárie a priebežne ich informujú o situácii.

O situácii informoval jeden zo slovenských turistov. Cestujúci mali po dovolenke odletieť späť domov v piatok. „Let nám zrušili a nemáme sa ako vrátiť na Slovensko,“ uviedol nespokojný turista.

Do Egypta odcestovali na 15 dní a domov mali ísť v piatok o 14.00 h popoludní z letiska v Hurgade.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM