Michal Paška Hokej

Prestup Hunovcov do Košíc sa pripravoval dlhšie

Balia si kufre! Mikulášske hokejové dvojičky, bratia Richard a Róbert Hunovci, budú najbližšie dva roky pôsobiť v Košiciach. Momentálne sa pripravujú na začiatok letnej prípravy, ktorý ich čaká v novom tíme.

„S generálnym manažérom košického klubu Jurajom Bakošom sme sa o našom možnom prestupe do Košíc rozprávali už dlhšie. Nakoniec sme dospeli k dohode a podpísali zmluvu na dva roky. Sme radi,“ povedal pre www.mikulas24.sk Richard Huna.

Priznal, že na novom pôsobisku sa ešte neukázali. „Nie, v Košiciach sme ešte neboli. Letnú prípravu začíname až budúci týždeň. Potom sa bude dať o hovoriť o konkrétnejších cieľoch.“

Rišo s Robom aj včerajšie predpoludnie trávili na Podbrezinách. V drese Black Devils pôsobia v Mestskej hokejbalovej lige. „Hokejbal hráme už niekoľko rokov. Je to spestrenie prípravy. Navyše, sme v kolektíve s chlapcami, s ktorými sa poznáme,“ doplnil brata Róbert Huna.

Pri stretnutí so šikovnými útočníkmi sme nemohli vynechať ani aktuálne majstrovstvá sveta. Aké dávajú šance nášmu tímu? „Prvý zápas s Kanadou hrali celkom dobre. Uvidíme, ako dopadnú ostatné. **Bodaj by sa dostali do prvej osmičky,“ **zhodli sa bratia.

foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM