Krimi

Prevrátený kamión na diaľnici pri Košiciach: Šofér z miesta odišiel a vrátil sa s 3 promile!

Dopravné správy hlásili na diaľnici v smere od Bidoviec na Košice kamión v priekope vedľa cesty.

Ilustračný obrázok k článku Prevrátený kamión na diaľnici pri Košiciach: Šofér z miesta odišiel a vrátil sa s 3 promile!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

Stalo sa to vo štvrtok v popoludňajších hodinách, pričom tento úsek si preto vyžiadal dopravné obmedzenia. Jeden jazdný pruh bol uzatvorený a rýchlosť znížená na 70 km/h.

Keď sa vrátil, nafúkal 3,02 promile

Prečo však tento kamión skončil prevrátený v priekope? S týmto názvom zverejnila košická polícia nový status na sociálnej sieti.

„Pravdepodobne preto, lebo sa vodič dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke. Vodič odišiel z miesta nehody a keď sa po hodine vrátil, v dychu mal 3,02 promile,“ uviedla polícia.

Vodič skončil v cele a bolo začaté trestné stíhanie za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Posteľ doma je pohodlnejšia

„Nikdy si za volant nesadajte, ak ste si dali pivo či dve a nerobte tak, ani keď ste si dali hocičo iné, čo obsahuje alkohol. Ušetríte si zbytočné problémy a verte, posteľ doma je určite pohodlnejšia,“ apeluje polícia k vodičom.

Či však v tomto konkrétnom prípade požil vodič alkoholické nápoje pred jazdou či počas nej a v prípade, že áno, či mu to budú vedieť dokázať, je otázka ďalšieho vyšetrovania.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM