Andrea Mesarčíková Rôzne

Pri nárazoch do stromu jeden vodič zomrel, druhý utrpel ťažké zranenia

O život prišiel 22-ročný Lukáš z Dúbravky, ktorý v stredu (14.7.) okolo 23.30 h havaroval s osobným motorovým vozidlom zn. VW Golf medzi obcami Lastomír a Sliepkovce v okrese Michalovce.

Ako TASR informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, vodič na rovnom úseku cesty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla, zišiel na pravý okraj cesty, kde ľavou bočnou časťou narazil do stromu. Mladý muž spôsobeným zraneniam na mieste podľahol. Na vozidle vznikla škoda okolo 1000 eur.
Stavu a povahe vozovky neprispôsobil rýchlosť jazdy aj 35-ročný štátny občan Veľkej Británie s trvalým pobytom v Michalovciach pri prejazde pravotočivej zákruty medzi obcami Rozhanovce a Vajkovce v okrese Košice – okolie. S osobným motorovým vozidlom zn. Ford Focus zišiel v stredu (14.7.) o 1.10 h z cesty do trávnatého porastu, kde po tridsiatich metroch prednou časťou vozidla narazil do stromu. Vodič pri nehode utrpel ťažké zranenie a vo vážnom stave ho previezli do košickej nemocnice. Ako dodala Jana Demjanovičová, k zraneniu iných osôb nedošlo, na vozidle vznikla škoda okolo 8000 eur.

Zdroj TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM