Veronika Hunyadiová Krimi

Pri nehode vyhasol mladý život. Z auta zostala iba kopa šrotu, FOTO

Mladý vodič nezvládol riadenie a narazil do stromov. Pri nehode ho z auta vymrštilo.

Ilustračný obrázok k článku Pri nehode vyhasol mladý život. Z auta zostala iba kopa šrotu, FOTO
3
Galéria

K tragickej dopravnej nehode došlo v utorok (8. 2.) večer neďaleko Košíc. Vyhasol pri nej život 25-ročného Košičana. Auto zostalo úplne zdemolované.

Náraz do stromov

Ako uvádza Košická krajská polícia na sociálnej sieti, mladý vodič viedol motorové vozidlo zn. Škoda Felícia combi od obce Seniakovce (okres Prešov) v smere na obec Budimír (okres Košice-okolie).

„Pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu motorového vozidla prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky a následne zišiel z cesty, kde narazil prednou ľavou časťou vozidla do jedného, a potom čelne do ďalšieho stromu,“ uviedla polícia. Po náraze vodiča vymrštilo z vozidla. Pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

To, či pred jazdou požil alkoholické alebo iné omamné a psychotropné látky, budú zisťovať pri nariadenej pitve. Vyšetrovateľ začal v súvislosti s touto tragédiou trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Polícia apeluje na vodičov, aby sa na cestách správali zodpovedne, jazdili opatrne, dodržiavali predpisy a zbytočne neriskovali a nehazardovali.

Tragická nehoda neďaleko Košíc
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM