Tlačové správy

Príďte vymeniť šmolkovské domino kocky a zažite so svojim dieťaťom kopec zábavy

Chýba Vám Šmoulinka, alebo Hundroš v kolekcii domino kociek? Žiaden problém. Tesco organizuje výmenné dni– šmolkoburzy. V Košiciach sa malí i veľkí zberatelia stretnú v Tesco Extra na Trolejbusovej ulici už 3. septembra od 13.00 do 15.00 hod. a svoje kocky si môžu navzájom zameniť.

Ilustračný obrázok k článku Príďte vymeniť šmolkovské domino kocky a zažite so svojim dieťaťom kopec zábavy
Zdroj: Dnes24.sk

Tým sa to však nekonči. Návštevníci navyše zažijú i kopec zábavy, môžu sa odfotiť s Tatkom Šmolkom v nadživotnej veľkosti a dostanú darčeky zdarma.

Šmolkománia sa nemusí odohrávať len na Dobrodružnej ceste po obchodoch Tesco. Pre všetkých zberateľov šmolkovských domino kociek sú totiž pripravené výmenné dni. Počas nich si svoje duplicitné kúsky môžu medzi sebou vymeniť a získať do série kocky, ktoré im chýbajú.

Zároveň Tesco pripravilo i množstvo rôznych sprievodných atrakcií, ktoré z výmeny spravia zábavu pre celú rodinu. Návštevníci sa budú môcť odfotiť s Tatkom Šmolkom, pri šmolkovskej fotostene alebo pomáhať pri vymaľovávaní až dvojmetrovej omalovánky.

Navyše, nikto neodíde s prázdnymi rukami. Pre návštevníkov výmenných dní čakajú i darčeky. Samozrejmosťou sú balóny, ale zberatelia vo viacerých mestách môžu získať i hrnčeky alebo joja.

Zberatelia spravidla nezostanú ani o hlade či smäde. Každý účastník výmenných dní totiž dostane i mliečko Vitakids. No po niektorých výmenných stretnutiach budú prebiehať i ochutnávky výrobkov značky Vitakids, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre deti. Hladní zberatelia tak môžu vo viacerých mestách prísť i k toastovým chlebíkom so šunkou Vitakids alebo sa len zahryznúť do zdravého jabĺčka.

Bližšie informácie a dátumy výmenných dní si nájdete na http://www.itesco.sk/smolkovia

Spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 143 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 31 expresov, 62 hypermarketov, z toho 8 Extra, 45 supermarketov a 18 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. V roku 2012 spustila i unikátnu službu Tesco Potraviny domov. So svojimi 10 000 zamestnan­cami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM