Tlačové správy

Pripojte svoju domácnosť na internet a získajte TO.doma na 2 mesiace zadarmo

Zabezpečiť si doma rýchle internetové pripojenie alebo vymeniť aktuálneho poskytovateľa už dlho nebolo tak jednoduché a lacné. Vďaka SWAN-u ho totiž môžete získať až na 2 mesiace zadarmo.

Ilustračný obrázok k článku Pripojte svoju domácnosť na internet a získajte TO.doma na 2 mesiace zadarmo
Zdroj: SWAN

SWAN myslí aj na miesta, v ktorých nie je možné využívať optický internet. Mimo väčších miest a v novovybudovaných lokalitách totiž žijú tisíce Slovákov, ktorí riešia rovnaký problém s dostupnosťou rýchleho a spoľahlivého pripojenia.

Práve pre nich je určený LTE internet TO.doma v jednom z troch balíkov už od 9,99 eur mesačne. Samozrejme, všetky z nich sú neobmedzené, takže sa nemusíte obávať, koľko gigabajtov prenesiete vy alebo ktorýkoľvek iný člen vašej rodiny.

TO.doma nevyužíva bežný LTE signál mobilných operátorov. Pre spoľahlivý prenos dát má vyhradené licencované pásmo s frekvenciou 3,7 GHz. Inštalácia a pripojenie domácnosti je napriek tomu mimoriadne jednoduché – technik SWAN-u na strechu vášho domu umiestni malú anténu, z ktorej už povedie kábel ukončený obyčajným Wi-Fi routerom priamo v obývačke. A zriaďovací poplatok je naozaj symbolický, pre všetky programy len 1 euro.

Zdroj: SWAN

Doma teda nespoznáte rozdiel a k rýchlej Wi-Fi sieti pripojíte všetky svoje počítače, mobily či tablet. Aby bolo všetko ešte výhodnejšie, až do 31. augusta 2018 môžete využiť mimoriadnu akciu, vďaka ktorej získate ktorýkoľvek z troch balíkov TO.doma na prvé dva mesiace zadarmo.

Podmienkou akcie je objednávka cez e-shop s 24-mesačnou viazanosťou, ktorá stlačí váš mesačný poplatok na minimum.

Rýchlostí sa netreba obávať

LTE internet TO.doma môže svojimi rýchlosťami konkurovať aj spomínanému optickému pripojeniu. Vyšší balík TO.doma L totiž dosahuje rýchlosti až do 70/5 Mbit/s. Na rozdiel od mobilného internetu vo vašom smartfóne je viazaný na domácu adresu, môže ho teda využívať celá rodina a je úplne neobmedzený.

Zdroj: SWAN

Porovnanie rýchlostí internetu – Optika, TO.doma a DSL

TO.doma už v 300 mestách a obciach na Slovensku

LTE internet od SWANu môže využívať každý, kto sa nachádza v pokrytí TO.doma. Na presnejšie overenie dosahu vo vašej lokalite si pozrite formulár dostupnosti, ktorý zahŕňa už viac než 300 miest a obcí na celom Slovensku.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: SWAN
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM