Eva Mikulová Krimi

Psovi priamo do krku až pod kožu zacvakli karabínu! Wolf je už v košickom útulku

Neuveriteľná krutosť! Do košického útulku zvierat, prijali psa – Československého vlčiaka, ktorého sa niekto zbavil a zmrzačil. Páchateľa treba nájsť a potrestať.

Ilustračný obrázok k článku Psovi priamo do krku až pod kožu zacvakli karabínu! Wolf je už v košickom útulku
Zdroj: Útulok UVP Košice

Na takúto tyraniu niet ospravedlnenia ani slov. Do útulku zvierat v Košiciach prijali v sobotu 12. januára vyhodeného psa. Najprv ich pobúrilo, že sa niekto zbavil tak nádherného psa a potom ich šokoval ďalší nález.

„Náš hnev, že sa ho niekto zbavil, sa stisícnásobil, keď sme uvideli jeho krk!!! V krku, nie na krku, ale reálne v krku pod kožou, mal zacvaknutú karabínu! Nie, nedostala sa tam náhodou, dal ju tam ten netvor!,“ informujú na svojej stránke.

„Je to nelegálny spôsob ako dosiahnuť aby pes neťahal, netrhal sa z reťaze! Viete si predstaviť tú bolesť? Veríme, že to tej oblude neprejde, ale potrebujeme Vašu pomoc! Ak poznáte psíka a máte v sebe kúsok citu, ozvite sa nám do správy, prosím! Nemôžeme dovoliť aby sa toto opakovalo! Okolie Dunajský Klatov – Jahodná, ale môže byť odkiaľkoľvek!,“ vyzývajú a my s nimi tiež všetkých ľudí, aby nahlásili takéhoto necitlivého človeka.

Psíka pomenovali Wolf, v pondelok ho operovali a už sa zotavuje. Zatiaľ nie je uvoľnený na adopciu.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM