Lenka Fedorová Správy

Rekonštrukcia križovatky pri košickom magistráte: Vodiči si tak skoro nevydýchnu!

Počas uplynulého víkendu odštartovali práce na rekonštrukcii ďalšej časti električkovej trate v Košiciach. Vodiči si tak dlhšiu dobu nevydýchnu.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia križovatky pri košickom magistráte: Vodiči si tak skoro nevydýchnu!
Zdroj: TASR

Počas uplynulého víkendu došlo k začatiu rekonštrukcie električkovej trate na Triede SNP v úseku od amfiteátra po križovatku s Toryskou ulicou. To ovplyvnilo množstvo vodičov. O zmenách informovala mestská časť Západ na svojom webe.

Po Toryskej ulici tak cez električkovú trať nie je možný prejazd Zároveň je čiastočne uzavretá Trieda SNP v smere sever-juh (ľavý jazdný pruh v oboch smeroch) v úseku od križovatky s ul. Toryskou (vrátane) po Amfiteáter. Taktiež sú uzavreté prejazdy cez električkovú trať pri trhovisku na Luníku II, v úrovni ul. Hronskej a ľavé odbočenie z ul. Popradskej na Triedu SNP.

Ako ďalej mestská časť uviedla, predpokladaný termín ukončenia prác na križovatke Toryská – Trieda SNP je koniec roka 2017.

Križovatky Ipeľská-Trieda SNP-Ondavská, Ružínska-Trieda SNP-Laborecká , Šafárikova-Trieda SNP-Bernolákova a Bardejovská-Trieda SNP sú prejazdné v plnom profile.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM