Lukáš Zavacký Rôzne

Riaditeľka Východniara roka s novinkou: Koncom leta plánujeme súťaž pre baby!

Finále Východniara roka 2016 sa blíži! Už 30. apríla sa rozhodne o konečnom víťazovi. Riaditeľka súťaže, Katarína Titurusová, nám o tejto udalosti povedala viac a prezradila niečo o plánovanej novinke.

Ilustračný obrázok k článku Riaditeľka Východniara roka s novinkou: Koncom leta plánujeme súťaž pre baby!
Zdroj: archív Kataríny Titurusovej

Ide o prvý ročník tejto súťaže. Ako by si zhodnotila doterajší priebeh, ak vezmeme do úvahy kasting či sústredenia?

Určite len pozitívne. Som prekvapená, lebo výber finalistov je veľmi dobrý. Myslím si, že je to najlepšia vzorka z východu Slovenska, aká len môže byť. Všetci sú milí, šarmantní a inteligentní. A keby som mala porovnať náročnosť prípravy, tak boli aj chvíle, keď som si povedala, že kašlem na to.

Aké chvíle myslíš?

Náročné to bolo najmä so získavaním partnerov. Je to novinka, ľudia to ešte nepoznajú, neveria tomu. A tak si povedia, že prečo ja mám byť ten prvý a ísť do toho. Keď už ale človek získa veľkého partnera, tak to už nie je problém.

Čo pozitívne vidíš vo Východniarovi roka 2016?

Potešila ma spolupráca s mnohými ľuďmi. Osobne som sa mohla spoznať napríklad s Mariettou Žigalovou. Je to veľmi milá a príjemná dáma, tak by som to povedala. Pôsobí na mňa rozhodne lepšie ako nejaké iné panie z brandže. Nepotrebuje sa prezentovať a robí fitnes srdcom.

S ňou ste mali práve prvé sústredenie. Ako podľa teba dopadlo?

Veľmi sa mi to páčilo. Skvelé bolo to, že sa cvičilo na repeťácke pesničky. To bol úplný rozdiel oproti iným posilňovniam, kde púšťajú len moderné veci.

A čo povieš na to druhé?

Bolo to miestami zaujímavé. Bála som sa, že sa v Paniq Roome z tých záhadných miestností nedostanú, ale spoločnými silami to chalani dali a nesklamali. Potvrdili to, že sú právom v tejto súťaži a že sú fakt východniarmi. Tí predsa držia spolu.

Si riaditeľkou tejto akcie, no budeš aj v porote. Máš už svojich favoritov?

Samozrejme. Všímam si ich. Pozorujem, ako sa správajú, ako komunikujú. Hlavne, čo sa týka našich záležitostí. Mám niekoľkých, ktorí v mojom osobnom hodnotení dominujú. S niektorými si viem predstaviť aj spoluprácu po súťaži.

Teda plánujete s manažérom, ktorý je zároveň tvojím manželom, aj ďalšie aktivity?

Áno. Koncom leta a začiatkom jesene chystáme Východniarku roka 2016.

Začali ste už na ňu nejaké prípravy?

Tak dúfam, že partneri sú spokojní s našou aktuálnou spoluprácou a s tým, ako ich prezentujeme. Čiže s nimi by sme chceli pokračovať ďalej. Dievčatá budú určite prekvapené, lebo bude to úplne v inom štýle ako nejaká tradičná súťaž krásy.

Bude teda v budúcnosti Východniarka roka 2016, na ďalší rok asi aj opäť Východniar roka 2017. Odporúčaš mladým ľuďom sa toho zúčastniť?

Jasné. Sama vidím, že tu vznikajú nové priateľstvá. Zažijú tu niečo, čo ešte asi nikdy. Môžu si otvoriť dvere ďalej a tým získať možno aj prácu svojich snov.

Vrátim sa k blížiacemu sa finále u mužov. Čo od neho ty osobne očakávaš?

Určite mi padne veľký kameň zo srdca. Verím, že budú spokojní partneri, hostia i samotní finalisti, ktorí sa toho zúčastnia.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM