Lukáš Zavacký Rôzne

Finalisti mužskej súťaže krásy odhodili rivalitu bokom. Riaditeľka: Sú to praví východniari! FOTO

Po sústredení vo fitnes centre známej športovkyne Marietty Žigalovej absolvovali finalisti súťaže Východniar roka 2016 aj ďalšie a zároveň to posledné. Vyskúšali si spoluprácu. Viac i na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Finalisti mužskej súťaže krásy odhodili rivalitu bokom. Riaditeľka: Sú to praví východniari! FOTO
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Druhé sústredenie sa konalo v Paniq Roome v Košiciach. Myšlienka takého niečoho vznikla na základe filmu Saw, kde sa ľudia snažia vyslobodiť z väzenia. „Momentálne je téma na námet Da Vinciho. Súťažiaci sa ocitnú v momentoch, keď riešia nepredvídané situácie. V bežnom živote to nie je možné zažiť. Je to o spolupráci. Firmy to využívajú aj na testovanie svojich zamestnancov,“ uviedol Miroslav Domin z prevádzky v našom meste.

Finalisti museli nájsť cestu von z miestností do jednej hodiny a desiatich minút. Podarilo sa im to v hodine dvanástej. Do konca im ostávalo už len štrnásť sekúnd. Napriek tomu sa ukázalo, že vedia kooperovať a navzájom sa neberú ako konkurenciu.

„Bolo to miestami zaujímavé. Bála som sa, že sa odtiaľ nedostanú, ale spoločnými silami to chalani dali a nesklamali. Potvrdili to, že sú právom v tejto súťaži a že sú fakt východniarmi. Tí predsa držia spolu,“ zhodnotila riaditeľka súťaže, Katarína Titurusová, a zároveň túto akciu porovnala s predchádzajúcim sústredením, „je vidieť, že už sa viac poznajú. Sú tam už aj nejaké priateľstvá. Nie je to také neoťukané ako počas toho prvého. Verím, že sa im to páčilo.“

Okrem toho sa všetci zúčastnili aj spoločného profesionálneho fotenia v mestskej časti Košice – Sídlisko Ťahanovce. Finále sa uskutoční už 30. apríla v reštaurácii Amphora.

Môže vás zaujímať:

Druhé sústredenie Východniara roka 2016
13
Galéria
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM