Lukáš Zavacký Rôzne

Dionýz (18), najmladší zo súťaže krásy: Na svoj vzhľad si potrpím, na finále príde aj starosta! FOTO

Slovo tentoraz patrilo najmladšiemu finalistovi súťaže Východniar roka 2016. Dionýz Bimbo nám toho v rozhovore prezradil viac než dosť a odhalil aj niekoľko vlastných fotografií!

Ilustračný obrázok k článku Dionýz (18), najmladší zo súťaže krásy: Na svoj vzhľad si potrpím, na finále príde aj starosta! FOTO
Zdroj: archív Dionýza Bimba

„Každý sme odlišný, máme svoje záujmy a rôzny zvyky, ktoré nás vystihujú,“ takto sa vyjadril k svojim súperom vo východniarskej mužskej súťaži krásy rodák z Čečejoviec, Dionýz Bimbo. Ten je tiež niečím unikátny. Čítajte!

Pred vami, finalistami, je druhé a zároveň posledné sústredenie. Tešíte sa na neho?

Áno, samozrejme. V Paniq Roome som ešte nebol, preto som plný očakávania. Škoda, že je to už posledné sústredenie, mohlo byť ich aj viac.

Teda asi neľutujete, že ste sa do Východniara roka 2016 prihlásili…

Vôbec nie! Som veľmi rád, že sa môžem zúčastniť tejto súťaže a byť medzi top najlepšími. Budem mať peknú spomienku v mojom živote. Pecka.

V čom vám táto súťaž dala najviac?

Veľa možností, ako sa ukázať. Prvýkrát som v niečom takom, preto som veľmi zvedavý, ako funguje tento systém, aké dostanem úlohy.

A aké šance na víťazstvo si dávate?

Všetci z nás majú rovnaké. Nedá sa to povedať, že ja vyhrám. Každý sme odlišný, máme svoje záujmy a rôzny zvyky, ktoré nás vystihujú. Na prvom sústredení sme boli všetci pokope a spoznali sme sa tam. Sú to dobrí súperi. Dopadne to, ako to dopadne. Som však rád, že som sa sem mohol dostať.

Ste ale najmladším finalistom. Nemôže to byť nevýhoda?

Vek je iba číslo, tu ide o šikovnosť a prvý dojem. Sympatie budú hrať u poroty významnú úlohu. Podľa mňa nie to vôbec nie je problém, že som najmladší. Veľa ľudí mi hovorí, že nevyzerám na svoje vek a tipujú mi o 2 až 4 roky viac.

Východniar roka je vlastne aj súťažou krásy. Je teda pre vás osobný vzhľad dôležitý?

Áno, veľmi. Musím tu predsa spĺňať nejaké podmienky. Rád si na neho potrpím. Dávam si pozor na tvár a formu tela alebo aj na to, ako sa obliekam, ale tiež na veľa iných vecí.

Chceli by ste v budúcnosti preraziť v modelingovom odvetví?

Určite, ale nie je to také jednoduché. Modeling je pre mňa veľmi zaujímavý a tiež aktivity, ktoré k nemu patria. Teraz by som to chcel robiť ako hobby, ale v budúcnosti, keby sa podarilo, tak by som sa tomu venoval naplno. To je však vo hviezdach.

Čo vás osobne, podľa vášho názoru, najviac vystihuje?

Som atraktívny človek, zvyčajne beriem život pozitívne. Veľmi rád spoznávam ľudí, som komunikatívny. Mám svoje dobré, ale aj tie negatívne stránky. Kritiku neberiem až tak vážne. Nikto predsa nie je dokonalý, ale vždy sa snažím byť lepšou osobou. Od 15 rokov ma začalo zaujímať, ako funguje stavebníctvo, lebo máme firmu, ktorá sa na to špecializuje. Veľa sa musím ešte naučiť, ale v budúcnosti by som chcel s ocom v tomto pokračovať. Ako každého muža ma zaujímajú autá. Mojou najobľúbenejšou značkou je BMW.

A čomu sa venujete vo voľnom čase?

V prvom rade športu – fitnessu a priateľke. Rád chodím na plaváreň alebo do sauny. Navštevujem taktiež tuning zrazy či rely. Dopomáham aj mojim známym pri rôznorodých akciách. Veľmi rád pozerám filmy a ešte radšej chodím do kina.

Vy ste na finále pozvali aj starostu vašej rodnej obce Čečejovce. Prečo ste sa tak rozhodli?

Dohodli sme sa na tom s riaditeľkou súťaže. Odovzdal som mu pozvánku a zavolal ho na vyvrcholenie Východniara roka 2016.

Môže vás zaujímať:

Najmladší finalista Východniara roka 2016
5
Galéria
Zdroj: archív Dionýza Bimba
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM