Lukáš Zavacký Rôzne Rôzne

Dávid (19) si chce otvoriť bar či hotel: Súťaž túži jednoducho vyhrať! FOTO

Už 30. apríla to vypukne! Vo finále Východniara roka 2016 sa dozvieme meno absolútneho víťaza. Jedným z adeptov je Dávid Lacko, ktorý má len tie najvyššie ciele. Pozrite si jeho fotografie.

Ilustračný obrázok k článku Dávid (19) si chce otvoriť bar či hotel: Súťaž túži jednoducho vyhrať! FOTO
Zdroj: archív Dávida Lacka

Dávid Lacko je čerstvým maturantom na Strednej priemyselnej škole strojníckej v Košiciach. V našom rozhovore nám však o sebe povedal oveľa viac.

Máte za sebou prvé sústredenie, vystupovali ste aj v rádiu. Môžete teda prezradiť, čo vám táto súťaž dala?

Hlavne možnosť skúsiť nové a zaujímavé veci. V rádiu som bol napríklad prvýkrát, bola to moja životná premiéra. Na sústredení som zase mohol spoznať veľmi dobrú a významnú športovkyňu pani Mariettu Žigalovú. Bolo mi cťou a som za to vďačný. Máme mať ešte jednu aktivitu, fotenia, ďalšiu účasť v rádiu a nakoniec samotné finále.

Čo z toho ste si doposiaľ užili najviac?

Asi to fitko. Bolo to niečo, čo ma skutočne baví a nie je mi cudzie. Cviky boli zamerané na kardio, takže nám to dalo riadne zabrať. Venujem sa mu len málokedy, zameriavam sa skôr na silové tréningy. Ale som skutočne rád, že som si to mohol vyskúšať a otestovať svoju kondičku a výdrž.

Aké vidíte šance vy osobne na úspech v súťaži?

Podľa mňa má každý z nás rovnaké. Všetci máme iné záujmy a každý z nás je odlišný. Samozrejme, chcel by som vyhrať, ale kto by nechcel? Na sústredení sme sa trochu spoznali a bolo vidieť, že sú to fajn ľudia. Ale v tejto súťaži hrá každý sám za seba. Uvidíme, ako to všetko dopadne a aké bude hodnotenie poroty.

Určite máte aj vy nejaké svoje prednosti, ktoré by vám mohli pomôcť vo Východniarovi roka 2016. Skúste ich opísať…

Som optimistický, priateľský, rád spoznávam ľudí a skúšam nové veci, vyhľadávam spoločnosť.

O vás je známe, že by ste radi v budúcnosti rozbehli vlastný biznis. Vedeli by ste to aj konkretizovať?

Keď sa mi to podarí, tak by som chcel podnikať. Na začiatok by mi stačil malý bar alebo pizzéria, neskôr, keby mi to išlo, tak by som chcel skúsiť aj niečo väčšie, napríklad reštauráciu, hotel alebo nejakú firmu. Nechám sa prekvapiť, čo mi život prinesie.

A čo ak táto možnosť nevyjde?

Ďalším mojím plánom je odísť za prácou do zahraničia. Nielen kvôli vyššiemu zárobku, ale láka ma celkovo život v inej krajine, kde je úplne odlišná kultúra a správanie ľudí, na ktoré nie som zvyknutý.

Čo vy a dievčatá? To by mohol byť tiež jeden z plánov…

To áno, ale momentálne nemám priateľku.

Pre fanúšičky, čo by mala spĺňať vaša budúca partnerka?

Hlavne musí byť verná, priateľská, spoločenská a mala by mať rada deti. Chcem, aby jej na mne a mojej láske záležalo viac, ako na vzhľade a obsahu peňaženky.

Môže vás zaujímať:

Kandidát na víťazstvo v súťaži Východniar roka 2016
8
Galéria
Zdroj: archív Dávida Lacka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM