Rôzne

Richard Müller, pivný festival aj mexická fiesta: Pozrite si víkendovú ponuku podujatí

V Košiciach cez víkend nuda nehrozí. Čo nás najbližšie dni čaká?

Ilustračný obrázok k článku Richard Müller, pivný festival aj mexická fiesta: Pozrite si víkendovú ponuku podujatí
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Od piatku do nedele (6. – 8. 8.) sa opäť koná niekoľko podujatí. Na svoje si prídu milovníci hudby, filmu aj gastronómie. Pozrite si náš prehľad a vyberte si.

Pivný festival

V piatok a sobotu pokračuje pred OC Galéria pivný festival. Na výber je viac ako 50 druhov zlatistého moku, nechýba kultúrny program, hudobné koncerty, detské atrakcie či pivné súťaže. V piatok sa prestavia revivalové skupiny Kabátu a Olympic, v sobotu Green Day Tribute. Celý program nájdete v tomto článku.

piatok – sobota, od 12.00 hod., námestie pred OC Galéria, Toryská 5

Mexická fiesta

Na letnej terase Kina Úsmev sa od piatku do nedele koná už po piatykrát mexický víkend. Chýbať nebude tematické hudba, jedlo a letné drinky. O gastro sa postarajú Robin Street Food a Smile Street Food.

piatok – nedeľa, od 14.00 hod., Kino Úsmev, Kasárenské námestie 1

Potulky mestom

Počas víkendu sa môžete tešiť na tradičné potulky mestom s známymi košickými sprievodcami. Témou tejto potulky je Moyzesova ulica. Začiatok je pred Domom umenia. Milan Kolcun sprevádza v piatok a nedeľu o 14.00, 15.30 a 17.00 hod. a v sobotu aj o 10.30 hod. Zoltán Balassa sprevádza v piatok o 14.30 po slovensky, v sobotu o 11.00 po slovensky a 16.00 po maďarsky a v nedeľu o 14.30 po slovensky a 16.00 po maďarsky.

Leto v Kulturparku

V rámci podujatia Leto v Kulturparku sa v sobotu koná open air Nice day, ktorý prinášajú VUNU a New Translation. Počas večera odohrajú svoje koncerty a sety GLEB, Dalyb, SIMILIVINLIFE a ďalší a počas dňa bude prebiehať program na 00's ART Wave Stage. Vstupné je 17 eur. Kompletný program a vstupenky TU.

sobota, 17.00 hod. hlavné pódium Kulturpark, Kukučínova 2

Na svoje si v Kulturparku prídu v nedeľu aj deti. Pripravené je pre nich predstavenie divadla Babadlo Ako psíček a mačička. Vstupné je 4 eurá a lístky zakúpite TU.

nedeľa, 10.00 hod., pódium India Kulturpark, Kukučínova 2

Koncert Richarda Müllera

Kulturpark už v lete privítal viaceré slovenské hviezdy s ich letnými koncertami. V nedeľu sa tam predstaví legendárny Richard Müller. So skvelými muzikantmi odohrá najväčšie hity aj skladby z aktuálneho albumu. Vstupné je 24,90, v deň konania 26,90. Lístky môžete zakúpiť v predpredaji TU.

nedeľa, 19.00 hod., hlavné pódium Kulturpark, Kukučínova 2

Filmy pod holým nebom

V letnom kine v Amfiku je v piatok na programe Tarantinov film Nehanební bastardi, v sobotu český film Známi neznámi a v nedeľu film Luca. Premietanie začína o 20.30 hod. Vstupenky k dispozícii online TU alebo priamo na mieste.

piatok – nedeľa, 20.30 hod., Amfiteáter, Festivalové námestie 2

Letné kino ponúka aj košická Tabačka. V nedeľu bude pod šírym nebom premietať v Art Garden európsky film Nymfomanka I. Vstupné je len 1 euro.

nedeľa, 20.30 hod., Tabačka, Gorkého 2

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM