Alexandra Kolínská Správy

Richard Raši priznal majetok aj svoje príjmy: Koľko zarobil a aký majetok nadobudol?

Poslanci Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) priznali svoje príjmy a majetky. Pozreli sme sa bližšie na oznámenie Richarda Rašiho. Čo všetko vlastnil a koľko zarobil v minulom roku?

Ilustračný obrázok k článku Richard Raši priznal majetok aj svoje príjmy: Koľko zarobil a aký majetok nadobudol?
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako poslanec NR SR zarobil Richard Raši v uplynulom roku podľa jeho Oznámenia verejného funkcionára 25 715 eur. Raši však podľa vlastných slov celý poslanecký plat dáva na charitu.

Ďalšiu sumu 53 002 eur má v tomto oznámení uvedenú ako iné príjmy. Raši totiž pôsobil okrem poslaneckej funkcie aj ako košický primátor.

Počas uplynulého roka pôsobil taktiež ako člen dozornej rady hokejového klubu HC Košice, zástupca akcionára Dopravného podniku mesta Košice, zástupca spoločníka Bytového podniku mesta Košice, zástupca akcionára a predseda predstavenstva Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, člen správnej rady Pro Cassovia, člen správnej rady a prezident strany Koalícia 2013, člen správnej rady a II. viceprezident Košickej Arény.

Pri týchto funkciách však nemal žiadne požitky a teda ani žiadne príjmy. Iné platené zamestnanie či podnikateľskú činnosť nevykonával a nemá uvedené ani žiadne podiely v spoločnostiach či vlastníctvo akcií.

Medzi nehnuteľným majetkom má Richard Raši v tomto oznámení uvedené: byt 2×, garáž, pozemok s rodinným domom a záhrada. Taktiež vlastnil v minulom roku cenné papiere a hausbót, a naopak, splácal dva hypotekárne úvery a jednu pôžičku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM