Alexandra Kolínská Hokej

Šedivého gól aj asistencia pomohli nielen tímu: Stal sa jedným z hráčov Tipsport ligy

Hráčmi uplynulého týždňa hokejovej Tipsport ligy sa stali obranca Košíc Eduard Šedivý a útočníci Juraj Štefanka z Nitry a Rudolf Huna z Popradu. Informoval oficiálny web súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Šedivého gól aj asistencia pomohli nielen tímu: Stal sa jedným z hráčov Tipsport ligy
Zdroj: Dnes24.sk

Z útočníkov sa medzi hviezdami ocitol Juraj Štefanka z Nitry. Skúsený hráč síce v uplynulom období gól nestrelil, tímu spod Zobora však pomohol štyrmi asistenciami k víťazstvám vo všetkých dueloch v minulom týždni.

Košický zadák Šedivý sa do výberu dostal vďaka štatistickej pomoci ofenzíve svojho tímu. Majster po katastrofálnom úvode konečne naplno bodoval v nedeľňajšom 7. kole, keď doma zdolal Poprad presvedčivo 5:1. K vzostupnému výkonu pomohol Oceliarom aj Šedivý, ktorý v minulom týždni strelil gól a na jeden asistoval. V doterajších siedmich dueloch zaznamenal už tri góly a ako jediný bek majstra má viac ako jeden kanadský bod.

Trio dopĺňa Rudolf Huna z Popradu, ktorý nazbieral v troch zápasoch 5 kanadských bodov za štyri góly a jednu asistenciu. Navyše dosiahol premiérový hetrik v tomto ročníku súťaže do bránky mladíkov z dvadsiatky.

Foto: HC Košice (oficiálny web)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM