Tlačové správy

Slovenská IT firma CNC je INOVÁTOR ROKA 2019

V Bratislave sa udeľovali prestížne ceny Inovátor roka, ktoré si vďaka líderstvu v oblasti inovatívnej a bezpečnej implementácie IT projektov odniesla slovenská spoločnosť CNC. Túto cenu vyhlasuje každoročne spoločnosť SECTEC spolu s americkou firmou VMWare.

Ilustračný obrázok k článku Slovenská IT firma CNC je INOVÁTOR ROKA 2019
2
Galéria
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

CNC je významný dodávateľ IT služieb s viac ako 25 ročnou históriou na slovenskom trhu, ktorý dodáva riešenia pre súkromný sektor aj pre verejnú správu.

O víťazovi rozhodol úspešný projekt implementácie služby Pivotal Container Service, ktorý spoločnosť CNC realizovala v posledných mesiacoch. Ide pritom o jedinečné riešenie v rámci celej strednej a východnej Európy.

Inovácie sú v našej DNA od vzniku firmy CNC. Bez originálnych riešení by sa nám nikdy nepodarilo vypracovať na významného IT hráča na trhu. Toto ocenenie si veľmi vážime a berieme ho ako záväzok inovovať aj do budúcnosti,“ hovorí riaditeľ CNC Stanislav Verešvársky. Odborníci z CNC vďaka tomuto oceneniu vystúpia v marci na konferencií VMWare v bratislavskom Bory Mall ako jediní zástupcovia komerčnej organizácie na fóre pred viac ako 200 expertmi z oblasti IT.

Spoločnosť CNC (Com­puter and Network Consulting) vznikla v roku 1991 so zámerom zabezpečovať pre svojich zákazníkov kvalitné služby v oblasti systémovej integrácie a sieťovej a IT infraštruktúry. Už v prvých rokoch svojho pôsobenia sa firma CNC úspešne podieľala na transformácií slovenskej a českej ekonomiky vďaka množstvu projektov v oblasti bankovníctva, finančníctva, telekomunikácií, výroby, obchodu, farmácie a samosprávy, ktoré predstavovali inovatívne riešenia na báze najmodernejších technológií s vysokou pridanou hodnotou, ochranou investícií ako aj úrovňou bezpečnosti.

V roku 2009 uviedla spoločnosť do prevádzky unikátne a na Slovensku prvé Dátové centrum Perpetuus vyu­žívajúce riešenia, komponenty a architektúry vysokej dostupnosti kategórie Tier III.

V súčasnosti sa CNC venuje oblastiam systémovej integrácie, cloudových služieb, sieťovej a IT infraštruktúry, vývoju nových riešení a je lídrom v oblasti digitálnej bezpečnosti.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM