Michal Lendel Krimi

Smrteľná nehoda pri Košiciach: Peugeot vyletel z cesty a narazil do stromu

Dopravná nehoda s tragickým koncom sa odohrala na ceste pri obci Zlatá Idka. Podľa polície vyšlo auto mimo cestu, kde narazilo do stromu a prevrátil sa na strechu. Pri nešťastí zahynul Marek (†36), ktorý auto šoféroval.

Ilustračný obrázok k článku Smrteľná nehoda pri Košiciach: Peugeot vyletel z cesty a narazil do stromu
Zdroj: Policajný zbor SR

Vo štvrtok o 14:00 hodine došlo v katastri obce Zlatá Idka v okrese Košice-okolie v smere na obec Hyľov k vážnej dopravnej nehode. Peugeot 406 šoféroval Marek (†36) z okresu Košice-okolie, pričom podľa polície sa pri prejazde ľavotočivej zákruty pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu auta a prešiel pravými kolesami vozidla vpravo mimo vozovku.

„Následne sa dostal s vozidlom do šmyku, prešiel s vozidlom vľavo na vozovku a späť vpravo mimo komunikáciu, kde narazil do stromu a prevrátil sa na strechu,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Hasiči museli pasažierov vyslobodiť pomocou hydraulických nožníc.

Pri nehode vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Jeho 57-ročný spolujazdec utrpel ľahké zranenie s jednorazovým ošetrením, bez PN. Miesto nehody bolo zadokumentované v prítomnosti súdneho znalca z odboru dopravy. „Na vozidle vznikla škoda 1 500 eur. Bližšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania,“ dodal hovorca.

Nehoda pri Zlatej Idke
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM