Rôzne

Speváčka Tina má svoju podobizeň na košickej bytovke: Toto je jej REAKCIA

Hviezdna slovenská speváčka prežila svoje detstvo v metropole východu.

Ilustračný obrázok k článku Speváčka Tina má svoju podobizeň na košickej bytovke: Toto je jej REAKCIA
Zdroj: TikTok/Tinaslovakia

„Vďaka talentovaným umelcom zo Slovenska aj zahraničia, naše bežné budovy získali úplne nový nádych. Fasády sa premenili na skutočné umelecké diela pred našimi očami,“ uviedla Mestská časť Košice – Sídlisko KVP prostredníctvom sociálnej siete na margo prvého ročníka Street Art Festivalu, ktorý sa v tejto mestskej časti uskutočnil uplynulý týždeň.

Jednu z bytoviek zdobí po novom podobizeň speváčky Tiny, ktorá v tejto časti Košíc prežila svoje detstvo. Vo videu na TikToku ukázala svoju reakciu na túto maľbu.

„Čosi,“ je jej prvé slovo vo videu. „Tam som chodila do škôlky, oproti je škola, kde som chodila osem rokov na základnú,“ opisuje Tina. „A to som ja,“ ukazuje smerom k maľbe, akoby stále nemohla uveriť.

„Tu som prežila od troch rokov svoj život,“ poznamenala speváčka.

„Môžem byť na Starozagorskej namaľovaná? Veď to je akože…“ neveriacky gestikulovala Tina s tým, že na tomto mieste nebola vyše 20 rokov.

Umelci počas festivalu vytvorili päť veľkých muralov na uliciach Titogradskej, Starozagorskej či Wurmovej, a množstvo menších diel, ktoré môžete obdivovať na rôznych miestach v okolí.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM