Eva Mikulová Správy

Športovci sa konečne dočkali. Krytá plaváreň je otvorená, FOTO

Mestská krytá plaváreň, ktorá je kvôli pandémii zatvorená už niekoľko mesiacov, práve dnes 1. apríla otvorila svoje brány. Alebo žeby nie?

Ilustračný obrázok k článku Športovci sa konečne dočkali. Krytá plaváreň je otvorená, FOTO
12
Galéria
Zdroj: FB MČ Staré mesto Košice

Ďalšie uvoľňovanie pravidiel ale len na mestskej úrovni. Po otváraní kostolov je ďalším logickým krokom otváranie športovísk. Tak ako veriaci hľadá útechu v modlitbách, tak i športovca napĺňa fyzická aktivita. Prvou odvážnou lastovičkou je krytá plaváreň.

Ako informuje mestská plaváreň na svojej stránke, práve 1. apríla 2021 otvorila svoje brány pre všetkých milovníkov plávania.

Vstup zadarmo

Mestskú krytú plaváreň spravuje už mesto a z magistrátu nás informovali o ich pláne, ktorým potešia všetkých Košičanov.

„Rozhodli sme sa, že všetci obyvatelia Košíc, ktorí sa pri vstupe na plaváreň preukážu negatívnym AG testom nie starším ako hodinu, budú mať vstup do bazénov zdarma,“ informovali nás z mesta.

Tiež nám prezradili, že voda je po rôznych problémoch s kvalitou z minulosti, absolútne čistá a nezávadná. Dokonca má zvláštnu karibsko modrú farbu. „Vymenili sme technológiu a vodu do bazénov sme napúšťali od pondelka 29. marca. Aby bola pre našich návštevníkov čo najatraktívnejšia, pridali sme do nej špeciálnu, neškodnú prísadu a tá vodu sfarbila do krásnej modrej.“

Aby si návštevníci pobyt na plavárni užili čo najlepšie, počas celého dňa budú pri bazéne vyhrávať rôzne košické hudobné telesá. Tento skvelý deň však bude len dnes – 1. APRÍLA.

Pozn: Je to prvoaprílová fikcia. Dávajte si dnes pozor a nedajte sa nachytať.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM