Rôzne

Srdcervúce VIDEO o malom medvieďati! Čím si Linda prešla, kým sa dostala do košickej ZOO?

Linda je podľa jej záchrancov v tých najlepších rukách, v akých momentálne môže v tejto krajine byť.

Ilustračný obrázok k článku Srdcervúce VIDEO o malom medvieďati! Čím si Linda prešla, kým sa dostala do košickej ZOO?
Zdroj: TASR/František Iván

Nový obyvateľ ZOO Košice, medvieďa Linda, sa v ostatných dňoch stihla zviditeľniť niekoľkodňovým pobytom v korune stromu. Ako však už predtým naznačila Záchranná stanica pre zranené živočíchy Zázrivá, ktorá ju do Košíc priniesla, jej strach a úzkosť z niečoho pramenia.

„Všetko je už samozrejme v poriadku a my vás chceme ubezpečiť, že je v najlepších rukách, v akých momentálne môže v tejto krajine byť,“ ocenili záchranári zvierat košickú zoologickú záhradu.

Dojímavé video

V týchto dňoch zverejnili video, ktoré odhaľuje, čím si Linda musela prejsť, kým sa dostala do zoo. Medvieďa našli v zúboženom stave v zemiakovom poli.

Podľa všetkého bolo predtým v zajatí a dokonca týrané!

Linda si musela následne prejsť aj viacerými zdravotnými komplikáciami. Ľudia okolo nej sa už obávali toho najhoršieho… Našťastie, tento príbeh sa napokon na dobré obrátil.

Homo sapiens…

„Ohhh Linda. Ako niekto môže týrať malé nevinné bábätko? Nikdy nepochopím. Tie ustrachané očká, plné nedôvery, či zase nedostane bitku… Plakala som. Ďakujem každému, kto sa podieľal na záchrane Lindy,“ znie jeden z komentárov pod videom a podobných je viac.

„Brutálne pravdivý výrok vo videu: Homo sapiens je jediný tvor žijúci na zemi, ktorý má pôžitok z krutosti… Užasnú prácu robíte, mňa tiež Linda urevala,“ napísala Eva.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM