Peter Klimant Samospráva

Staronový primátor Richard Raši prehovoril: Svoje víťazstvo vnímam ako víťazstvo všetkých Košičanov

Rašice! Rašice! znelo v nedeľu krátko po jednej hodine ráno v štábe Richarda Rašiho. Ten predstúpil pred novinárov spolu s krajským predsedom Smeru-SD Petrom Žigom, aby oznámil víťazstvo v primátorských voľbách v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Staronový primátor Richard Raši prehovoril: Svoje víťazstvo vnímam ako víťazstvo všetkých Košičanov
Zdroj: TASR

Žiga oznámil, že zo 196 okrskov v rámci Košíc bolo spočítaných 172 a len v šiestich vyhral Rudolf Bauer. „V ostatných vyhral pán primátor Richard Raši,“ povedal Žiga.

Raši vyhlásil, že to nevníma ako svoje víťazstvo či víťazstvo svojho tímu, ale ako víťazstvo všetkých Košičanov. „Som rád, že Košičania si uvedomili, čo sme pre nich počas štyroch rokov urobili. Vnímam to ako záväzok, že chceme spolu všetci meniť Košice ďalej,“ povedal staronový košický primátor.

Dodal, že rok 2013 bol historickým míľnikom v novodobej histórii Košíc. „Verím, že roky 2015, 2016 a ďalej budú rokmi obrovských impulzov a Košice ostanú najdynamickejšie sa rozvíjajúcim mestom,“ dodal Raši. Zdôraznil, že úspešný volebný výsledok berie zároveň aj ako prejav toho, že Košice sú mestom úžasných ľudí, s perfektnou atmosférou.

Raši zhodnotil aj svoju volebnú kampaň ako slušnú a nekonfliktnú, pričom poukázal na to, že „z druhej strany“ prichádzalo neraz k útokom, ktoré do slušnej politiky nepatria.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM