Rôzne

Staršia pani jazdila v Košiciach v protismere: Ľudia oceňujú REAKCIU iného vodiča

"Klobúk dole," oceňujú ľudia počin šoféra, ktorý pomohol staršej vodičke. Nezaznamenala totiž zmeny v premávke a ocitla sa v protismere.

Ilustračný obrázok k článku Staršia pani jazdila v Košiciach v protismere: Ľudia oceňujú REAKCIU iného vodiča
Zdroj: Facebook.com/Dopravný servis KE, KS

„Video nemá za cieľ zosmiešňovať a urážať. Buďte ohľaduplní k sebe na cestách,“ s týmito slovami zverejnil Jakub video vo facebookovej skupine Dopravný servis KE, KS.

„Vidím babku, ako si ide v protismere. Radšej ju idem upozorniť a pokúsiť sa ju otočiť. Babka síce v strese, ale otočila to. Šikovná,“ popisuje zábery Jakub, na ktorých vidno, ako zastavil a vystúpil zo svojho auta, prišiel k vodičke a usmerňoval ju.

Video nazbieralo za krátky čas stovky lajkov a mnohí aj prostredníctvom komentára ocenili, ako sa Jakub zachoval. „Málo kto takto zareaguje. Klobúk dolu,“ napísala Zuzana. „Takto to má byť. Nech ste dobrým príkladom pre všetkých kritikov, posmievačov… všetko je to o prístupe, o komunikácii a chcení pomôcť v prípade núdze. Dobrí ľudia ešte nevymreli,“ pridala sa Aneta.

„Keď to je na Slaneckej, ani sa nečudujem, tam každý deň nové značenie,“ upozornila Blažena, s ktorou súhlasí aj samotný Jakub. „Sa ma pýtala, kedy to stihli zase zmeniť, lebo pred týždňom to takto nebolo,“ poznamenal.

„Minulý týždeň sme sa tak 6 áut otáčali. Tá Slanecká sa zapíše raz do dejín,“ napísala Petra.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM