Michal Lendel Krimi

Streľba v Košiciach: Policajti ženu chránili pred agresívnym psom, guľka zasiahla aj ju!

Mala to byť obyčajná prechádzka, no nakoniec bol z toho nepríjemný zážitok, ktorý si dôchodkyňa z Košíc zapamätá na celý život. Po tom, čo ženu napadol agresívny pes, ratovala ju policajná hliadka. Tá sa rozhodla zviera zastreliť, no muži zákona trafili aj Košičanku.

Ilustračný obrázok k článku Streľba v Košiciach: Policajti ženu chránili pred agresívnym psom, guľka zasiahla aj ju!
Zdroj: TASR

Košická dôchodkyňa sa vybrala na vychádzku zo svojím psom. No hneď pred bránou ju privítal rozzúrený túlavý pes. „Pootvorila som tie dvere natoľko, že som videla tú papuľu toho psa,“ uviedla Košičanka pre televíziu Markíza. Žene chcela pomôcť okoloidúca policajná hliadka, ktorá sa snažila psa krikom odplašiť, no to nepomohlo, preto sa muži zákona rozhodli zviera zastreliť.

Guľka sa však nešťastne odrazila a trafila dôchodkyňu stojacu za sklenenými dverami. „Ja som vôbec necítila, že ma niečo trafilo. Počula som len také ako, keď šampus otvárate. Až potom som si uvedomila, že sklo sa rozbilo,“ povedala staršia Košičanka pre televíziu. Dôchodkyňa mala obrovské šťastie. Guľka totiž zasiahla mobil a kľúče, ktoré mala žena vo vrecku bundy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM