Lukáš Zavacký Rôzne Rôzne

Študenti Štefánikovho gympla si povedali svoje: Táto učiteľka u nich boduje najviac!

Učitelia hodnotia, no teraz sa do ich role prezliekli žiaci. Aký názor majú študenti Gymnázia Milana Rastislava Štefánika na svojich vyučujúcich a kto má ich najväčšie sympatie sme zisťovali priamo v chodbách školy.

Ilustračný obrázok k článku Študenti Štefánikovho gympla si povedali svoje: Táto učiteľka u nich boduje najviac!
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vás informovali o najobľúbenejšom učiteľovi Gymnázia na Poštovej 9 v Košiciach. Teraz sme zamierili na ďalšie. Gymnázium Milana Rastislava Štefánika. Otázku, koho z vyučujúcich majú najradšej, sme študentom kládli počas prestávky priamo v budove školy. Z úst žiakov odzneli rôzne mená a kritéria, ktoré musí najlepší učiteľ spĺňať. Či už je to prístup, ústretovosť či osobné sympatie.

Dostali sme aj prekvapujúce odpovede, ktoré sme určite nečakali. „Je to pán, proste frajer,“ vyjadrili sa dvaja chalani na adresu PaedDr. Daniela Harabina. Okrem neho si však ďalší vybrali za toho alebo tú naj Mgr. Martinu Mikolajovú, Mgr. Ľubicu Fedorovú či Mgr. Rudolfa Líšku.

Z dvadsiatich opýtaných si však za najobľúbenejších pedagógov vybrali študenti dve učiteľky. Na druhom mieste sa so siedmimi hlasmi umiestnila Mgr. Zuzana Krompaská. A prečo? „Lebo nám toho dovolí viac ako ostatní učitelia,“ povedali dve kamarátky a doplnili ich ďalšie dievčatá, „najlepšia učiteľka školy. Najpríjemnejšia, najspoľahlivejšia, najtolerantnej­šia.“

No s ôsmimi hlasmi sa najobľúbenejšou pedagogičkou na Gymnáziu Milana Rastislava Štefánika stala Mgr. Ľubica Sabolová. „Správa sa ako naša kamarátka a stále nám pomáha,“ prezradilo viacero žiakov. Najdôležitejší je teda pravdepodobne priateľský prístup, ten podľa gymnazistov rozhoduje najviac.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM