Tlačové správy

SÚŤAŽ: Richard Müller predstaví svoje TO NAJLEPŠIE TOUR už 2. októbra v Košiciach

Jarná časť TO NAJLEPŠIE TOUR Richarda Müllera bola doslova triumfom! Každý koncert obľúbeného speváka sprevádzali standing ovation.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Richard Müller predstaví svoje TO NAJLEPŠIE TOUR už 2. októbra v Košiciach
Zdroj: KALAMA PRODUCTION

Šansónové úpravy hitov „Milovanie v daždi“, „Rozeznávám“, „Koniec sveta“, či „Po schodoch“ sa fanúšikom veľmi páčili. Skvelú atmosféru si užívalo nielen publikum, ale aj obľúbený spevák. Pre veľký záujem Richard Müller pokračuje s netradičným turné aj na jeseň. Richardove piesne v podaní akustických hudobných nástrojov zaznejú už 2. októbra aj v Košiciach v Spoločenskom pavilóne.

Koncerty jarnej časti TO NAJLEPŠIE TOUR dopadli na výbornú! Komornú šansónovú polohu Richardových najväčších hitov fanúšikovia ocenili burácavý potleskom. Koncerty si užívalo publikum aj obľúbený spevák.

„Hrali sme v menších českých a slovenských mestách a ľudia boli fantastickí. Tým pádom som si to aj ja užíval. Ja používam jednu vetu, keď sa mi koncert páči. Vravievam: Najradšej by som si vás vozil na každý koncert. A túto vetu som použil skoro každý koncert. Ďakujem mojim fanúšikom, vážim si. Podľa reakcií a standing ovation si myslím, že túto netradičnú polohu prijalo publikum výborne. Užívali sme si to všetci,“ povedal Richard Müller.

Obľúbený hudobník každé turné prináša fanúšikom niečo nové. Hity „Milovanie v daždi“, „Rozeznávám“, „Koniec sveta“, či „Po schodoch“ v akustickom podaní Richardových fanúšikov vás doslova očaria. V sprievode klarinetu, flauty či kontrabasu budú neopakovateľným hudobným zážitkom.

„Moja kapela je skvelá. Spolu hráme už dlhé roky, pribudol akurát kontrabasista Maťko Gašpar, s ktorým som už v minulosti spieval. Hrá nám to perfektne,“ dodáva Richard Müller.

Vynikajúci zážitok si chce oceňovaný spevák a skladateľ zažiť aj v Košiciach, kde sa so svojou kapelou predstaví už 2. októbra v Spoločenskom pavilóne. Nenechajte si ujsť intímnu výpoveď Richarda Müllera, ktorá sľubuje neopakovateľný hudobný zážitok.

Vstupenky sú k dispozícii v sieti www.predpredaj.sk a v Mestskom informačnom centre Košice.

Hrajte o lístky na koncert v našom meste!

Ak sa zapojíte do našej súťaže, môžete získať 2 vstupenky na koncert Richarda Müllera v našom meste. Napíšte nám, v koľkých mestách sa bude konať turné TO NAJLEPŠIE TOUR tento rok. Svoje odpovede posielajte na sutaz@global24.sk, nezabudnite uviesť svoje celé meno a mesto, do ktorého by ste v prípade výhry išli na koncert. Odpovede posielajte najneskôr do utorka 20.septembra. Zaslaním súťažného e-mailu dávate súhlas so spracovaním osobných údajov pre potreby súťaže.

Richard Müller predstaví svoje TO NAJLEPŠIE TOUR
6
Galéria
Zdroj: KALAMA PRODUCTION
Zdroj: KALAMA PRODUCTION
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM