Eva Mikulová Krimi

Svedkovia ozvite sa! Polícia pátra po vodičovi, ktorý spôsobil nehodu, ušiel a neposkytol pomoc

S ťažkými zraneniami skončila dopravná nehoda, ku ktorej došlo dňa 20. mája o 12,20 hod.na ceste v smere od obce Čečejovce do Moldavy nad Bodvou.

Ilustračný obrázok k článku Svedkovia ozvite sa! Polícia pátra po vodičovi, ktorý spôsobil nehodu, ušiel a neposkytol pomoc
Zdroj: TASR

Polícia pátra po vodičovi, ktorý spôsobil dopravnú nehodu 22. mája medzi obcou Drienovec a Moldavou na Bodvou a na mieste dopravnej nehody nezastavil a s vozidlom pokračoval v smere jazdy na Rožňavu.

„Podľa doterajších zistení predbiehal rad 4 motocyklov, prednou časťou narazil do zadnej časti motocykla zn. Yamaha, ktorého vodič v tom čase taktiež predbiehal pred ním idúce vozidlo. Po zrážke, motocykel aj so 4ľ ročným vodičom a 18 ročným spolujazdcom skončil v priekope,“ informoval nás krajský policajný hovorca Jaroslav Ličák.

Podľa predbežnej lekárskej správy obaja utrpeli ťažké zranenia. Vodič motocykla bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Predbežná škoda na motocykli bola vyčíslená na 5.000 eur.

Po vodičovi, ktorý na mieste dopravnej nehody nezotrval, polícia intenzívne pátra. Zároveň v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví v jednočinnom súbehu s trestným činom neposkytnutia pomoci.

Polícia vyzýva svedkov, ktorí v tom čase prechádzali okolo a videli priebeh tejto dopravnej nehody alebo ju majú zachytenú na videozázname, aby sa prihlásili na oddelení dopravných nehôd Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Košiciach okolie, Tr. SNP č. 35, Košice, telefonicky na čísle 0961933516–18, alebo kontaktovali políciu na záznamom bezplatnom telefónnom čísle 158, dostavili sa osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo zanechali súkromnú správu na oficiálnej stránke na Facebooku .

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM