Rôzne

SVET O SLOVENSKU: Rezešová na slobodu? Nehorázne!

Milionárka Eva Varholíková Rezešová sa už v auguste konečne dostane na slobodu po šiestich rokoch v maďarskej base. Zatiaľ čo ona je šťastím bez seba, pozostalá rodina jej obetí škrípe zubami.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Rezešová na slobodu? Nehorázne!
Zdroj: TASR

V auguste uplynie presne šesť rokov od osudnej nehody na maďarskej diaľnici, pri ktorej vyhasol život štyroch nevinných ľudí. Zomreli mimoriadne krutou smrťou v plameňoch horiaceho auta. Tragédiu zavinila slovenská milionárka Eva Varholíková Rezešová, ktorá sa vo svojom luxusnom aute rútila veľkou rýchlosťou a ešte k tomu bola pod vplyvom alkoholu. Maďarský súd jej za to vymeral trest deväť rokov za mrežami. Hoci tento čas sa ešte nenaplnil, milionárka už si balí kufre domov. O téme pravidelne píšu maďarské médiá.

Sekala dobrotu

Pobyt za mrežami bol pre milionárku zvyknutú na najväčší luxus spočiatku skutočne náročný. Musela sa prispôsobiť tvrdému režimu, disciplíne a dokonca aj pracovala ako šička. Napokon si však zvykla. Za mrežami si vraj úplne zdokonalila maďarčinu a hoci to najprv nemala so spoluväzenkyňami jednoduché, postupne si medzi nimi našla aj kamarátky.

Rezešová skrátka opustila hviezdne maniere a šesť rokov sekala dobrotu. Keď potom nedávno využila svoje zákonné právo a po odpykaní dvoch tretín trestu požiadala o podmienečné prepustenie, súd jej vyhovel. Podľa medializovaných informácií by už v auguste mala byť definitívne doma v Košiciach, kde ju netrpezlivo čaká matka a jej dve dcéry.

Nikdy sa neospravedlnila!

Hoci Rezešová je, pochopiteľne, nadšená a rozpráva len o blížiacej sa slobode, mnohým ľuďom sa to nepáči. Najviac protestujú pozostalí po štyroch obetiach Rezešovej šialenej jazdy z roku 2012.

“Príbuzní sa s tým nikdy nezmieria, neexistuje nič, čo by zmiernilo ich bolesť nad stratou štyroch úžasných ľudí, ktorí úplne nezmyselne zomreli. Rezešová zničila životy niekoľkých rodín a nikdy sa za to ani neospravedlnila. Ako sa dá uveriť, že sa vo väzení zmenila?”, píše maďarský portál blikk.hu.

Eva pritom v minulosti už vyjadrila ľútosť nad tým, čo sa stalo a za nehodu sa pozostalým ospravedlnila aj jej matka.

Podľa portálu na Rezešovú zazerajú aj niektoré spoluväzenkyne. Slovenka totiž v posledných dňoch údajne nehovorí o ničom inom len o svojom prepustení. Je to celkom logické, ale ženám, ktoré musia naďalej drať väzenskú uniformu, sa to nepočúva najlepšie a Eva im vraj slušne lezie na nervy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM