Alexandra Kolínská Rôzne

Tatranské štíty zatiaľ bodujú najviac: Košičania, necháme sa zahanbiť? FOTO od nás nemajú chybu

Najväčšie úspechy v hlasovaní v našej letnej fotosúťaži žnú pohľady na vrcholky hôr. Karty však nemiešajú len zábery z Tatier! Súťaž ešte neskončila a peknými zábermi sa môžu pochváliť aj Košice a okolie.

Ilustračný obrázok k článku Tatranské štíty zatiaľ bodujú najviac: Košičania, necháme sa zahanbiť? FOTO od nás nemajú chybu
Zdroj: Dnes24.sk

Slnkom zaliate krajiny, lúčmi pošteklené usmiate tváre ľudí, šantenie pri vode, pestrofarebné kvety… Letné obdobie núka objektívom fotoaparátov obrovské množstvo okamihov, ktoré stojí za to zvečniť. Preto sme vás pred časom vyzvali, aby ste sa prihlásili do veľkej letnej fotosúťaže s našim partnerským webom ephoto.

Fotky posúva bližšie k výhre hlasovanie, najpočetnejšie zbierky hlasov sa zatiaľ darí získavať tatranským panorámam. Záberom, ktorý má na konte desiatky hlasov, sa ale môžeme pochváliť aj v okolí Košíc. Nočný pohľad na Dobšinský kopec z vtáčej perspektívy si hneď získal svojich priaznivcov. Fotku poslal do súťaže autor pod pseudonymom Vladovac. (FOTO v galérii)

Pozrite si tie najkrajšie zábery z Košického kraja, no nevynechajte ani tie najzaujímavejšie z celého Slovenska. Ak sa vám niektorý z nich mimoriadne páči, svoj hlas mu môžete dať TU.

Hrá sa naozaj o super ceny. Téma je rozsiahla, preto do súťaže môžete posielať fotografie, ktoré zachytávajú prírodné krásy vášho okolia, život vo vašom regióne/meste, alebo zaujímavosti, ktoré ho charakterizujú. Pravidlá súťaže a hlasovania nájdete tu. Termín pre prihlasovanie fotografií do súťaže sa však kráti, poslať fotku a zabojovať môžete už len do 31.08.2015.

Táto fotka z nášho kraja si zatiaľ vyslúžila najviac hlasov
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM