Lenka Fedorová Rôzne

Tešíte sa na leto? PREHĽAD, kedy odštartujú sezónu košické kúpaliská!

Slnečné lúče začínajú priostrovať a mnohí z nás už myslia na leto. Zistili sme pre vás, kedy svoje brány otvoria košické kúpaliská.

Ilustračný obrázok k článku Tešíte sa na leto? PREHĽAD, kedy odštartujú sezónu košické kúpaliská!
Zdroj: TASR

Kúpalisko Ryba Anička

K dispozícii sú 3 bazény s vyhrievanou vodou (2 pre dospelých hlboké 1,8 mmetra a 1,3 metra, 1 detský hlboký 0.4metra), bufety, reštaurácia, letná terasa, 3 plážové ihriská. Všetko je samozrejme, pod dohľadom plavčíka.

Kúpalisko Ryba Anička otvorí svoje brány ako prvé, a to už 9. júna tohto roku.

Letné kúpalisko Triton

Ponúka verejnosti tri neplavecké bazény. Jeden pre dospelých, vhodný aj na plávanie, jeden relaxačný a bazén so šmýkačkou pre deti. Návštevníci môžu využívať aj štvorprúdovú šmýkačku s dojazdovým bazénom a tobogánom.

„Kúpalisko Triton sa otvára 16. júna 2017,“ informovali nás z Miestneho podniku.

Kúpalisko Mestská plaváreň

Kúpalisko má pre návštevníkov k dispozícii plavecký bazén o rozlohe 50×20 metrov s hĺbkou 1,9 metra. V tomto bazéne sa teplota vody v lete pohybuje od 23–24 °C. Pre našich najmenších je tu aj detský a neplavecký bazén, ktorý má hĺbku 0,4–1,3 metra s teplotou vody 27 – 28 °C.

Mestskú plaváreň na Rumanovej otvoria 17. júna 2017.

Kúpalisko Červená hviezda

Na Červenej hviezde je k dispozícii plavecký bazén, neplavecký bazén, detský bazén a vodnopólový bazén. Kapacita kúpaliska je 1200 osôb.

Ako pre náš web uviedol námestník riaditeľa pre správu majetku a investície Štefan Ferencz, kúpalisko otvorí brány 1. júla 2017.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM