Lenka Fedorová Rôzne

Tínedžeri v Košiciach išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Košičania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri v Košiciach išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Bary a diskotéky sú stále populárne a veľmi navštevované mladými ľuďmi, avšak tínedžeri neotáľajú ani nad klasikou, romantikou pod holým nebom. Zistili sme, na ktoré miesta chodievajú páriky na prvé rande a tu je päť najobľúbenejších.

Do parkov

Najväčšia skupina tínedžerov jednoznačne odporúča parky. Práve parky sú miestom nielen na oddych, ale aj korčuľovanie či beh.„Park Anička alebo lesopark na Furči, Alpinka, sú určite najlepšie miesta, kde by som vzal babu na rande a myslím, že ich aj každý pozná,“prezradil Jaro (17).

Centrum mesta

Košice majú príjemné centrum, ideálne na denné i nočné potulky mestom. Nadšenci romantiky jednoznačne odporúčajú prejsť sa Hlavnou ulicou, porozhliadať sa po Košiciach z veže Dómu sv. Alžbety, ako aj v krásnom počasí si posedieť pri fontáne.„Ja mám rád kľud a len tak niekde vonku posedieť a nasávať atmosféru na Hlavnej,“ povedal Patrik (18), ktorý neskôr dodal, že na baby to zaberá.

Ťahanovce (Sudky)

Sudky sú ďalším obľúbeným miestom v Košiciach, kde často môžete stretnúť nielen násťročných, ale často aj rôzne vekové kategórie.„Za­parkované autá so zarosenými oknami hovoria samé za seba,“smeje sa Adam (17).

Vyhliadková veža

Kto ešte nenavštívil vyhliadkovú vežu, v Košiciach akoby ani nebol. Unikátny výhľad na celé mesto ocenil aj Braňo (16), ktorý tvrdí, že už len cesta k veži je skvelý nápad na prvé rande, pretože prechádzka popri lese vždy zaberie.

Jazero

Jazero je klasika, kde ľudia chodievajú hlavne v lete. Príjemnému prostrediu sa tešia všetcí mladí. „Vzal som tam raz babu na prvé rande, veľmi sa jej to prostredie páčilo,“povedal Andrej (17).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM