Tlačové správy

Tip na podujatie: Veľké podujatie zdravého životného štýlu bude opäť v Košiciach!

Po roku sa obľúbený festival opäť vracia do metropoly východu. Okrem prednášok sa môžete tešiť aj na známe osobnosti a ich recept na zdravý životný štýl a šťastie. Prečítajte si rozhovor s organizátorkou Festivalu Harmónia Katarínou Mikulákovou.

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Veľké podujatie zdravého životného štýlu bude opäť v Košiciach!
Zdroj: Dnes24.sk

10. a 11. októbra 2014 prichádza do Košíc HARMÓNIA Festival zdravia a krásy – veľké podujatie zdravého životného štýlu. Prečo?
Verím, že aj obyvateľov Košíc a okolia zaujíma vlastné zdravie, prevencia chorôb; myšlienky uchovania krásy a vitality do vysokého veku i navodenia celkovej pohody a harmónie v živote. Navyše, ľuďom v Košiciach sa minuloročná HARMÓNIA veľmi páčila a preto sme sa rozhodli podujatie usporiadať opäť a dokonca ako dvojdenné.

Prečo je podľa vás toto podujatie pre ľudí zaujímavé?
HARMÓNIA Festival – to sú prednášky, výstavy, na ktorých je možné „zažiť“ kvalitné výrobky viac ako 65 vystavovateľov (napr. bio potraviny, zdravé „raw“ cukrovinky, prírodnú kozmetiku, za studena lisované oleje, čistiace sviečky a rôzne iné); ochutnať zdravé jedlá, vyskúšať merania a diagnostiky zdravia. Festival je najmä o zaujímavých informáciách, návrate k prirodzenosti a stretnutiach s podobne zmýšľajúcimi ľudmi. Atmosféra na týchto akciách je navyše vždy veľmi príjemná.

Čím sa HARMÓNIA v Košiciach líši od iných HARMÓNIA festivalov, ktoré pripravujete v ďalších mestách?
Festivaly zdravého životného štýlu organizujeme od roku 2011 a doteraz sme pripravili 10 festivalov v Prešove, Poprade, Bardejove, Banskej Bystrici a Žiline. Tohtoročná košická HARMÓNIA je pravdepodobne najpestrejšia a najbohatšia zo všetkých doterajších HARMÓNIÍ. Na tridsiatich prednáškach sa predstavia témy ako zdravá výživa bez mäsa a mlieka, pozitívna zmena životného štýlu, navodenie šťastia v živote, zlepšenie partnerských vzťahov, ale aj ochorenia štítnej žľazy, zvýšený cholesterol či problematika rakovinových ochorení. Venovať sa budeme tiež rodinným farmám a potravinám z domoviny. Na festivale vystúpi i známy psychoterapeut MUDr. Vladimír Savčenko; Pavel „Hirax“ Baričák, autor úspešnej knihy Šlabikár šťastia či finalistka súťaže MISS Miroslava Luberdová, ktorá predstaví svoj recept na zdravie a krásu aj knihu Navarme si zdravie.

Aké prednášky odporúčate návštevníkom festivalu?
Osobne sa veľmi teším na prednášku uznávaného odborníka na zdravú výživu Petra Planietu – Liečivá sila potravín podľa piatich elementov. Zaujímavá bude aj prednáška skúseného psychológa PhDr. Jozefa Čuhu – Pozitívne myslenie nie je všeliekom, ale úžasne sa s ním žije. Verím však, že každá z 30 prednášok bude pre ľudí prínosom a zážitkom.

Čo deti, mysleli ste i na ne?
Áno, pravdaže. Pre deti bude počas celej doby trvania HARMÓNIA Festivalu k dispozícii detský kutik a detské tvorivé dielne, kde sa o deti a ich program postarajú skúsené animátorky z košického MC Smajlík. Prezradím, že príde aj Ujo Ľubo. Tí, ktorí majú deti, určite vedia, že sa je na čo tešiť!

Čo ešte budú môcť návštevníci na tejto výstave zdravého životného štýlu zažiť?
Fotenie, čistenie a diagnostiku aury, veštenie, numerológiu, tarot s vešticami z TV 8, ukážky meditácií Terapie Cesta a Sahadža jogy, ukážky cvičenia. Dámy určite potešia ukážky líčenia a nových trendov v starostlivosti o pleť. Pre hladošov pripravujeme vynikajúce ochutnávky makrobiotickej a vegánskej stravy. A navyše, pre prvých návštevníkov máme pripravený príjemný darček v podobe kvalitného časopisu zdravého životného štýlu FitŠtýl úplne zadarmo. Dôvodov, prečo prísť na HARMÓNIA Festival zdravia a krásy v Košiciach je určite veľa :)

Poznámky: Program, časový harmonogram prednášok, informácie o lektoroch nájdete na denne aktualizovanej stránke podujatia www.HarmoniaFest.sk

Prednáškové vstupenky sú v predpredaji za zvýhodnené ceny v sieti Ticketportal.sk a v MIC Košice, Hlavná 32.

Tip na podujatie: Veľké podujatie zdravého životného štýlu bude opäť v Košiciach
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM