Veronika Hunyadiová Správy

Tip na prázdninový deň: Fašiangové korčuľovanie s odmenou za vysvedčenie

Za korčuľovanie v maske dostanete na klzisku v Mestskom parku odmenu. Platí to pre deti aj dospelých.

Ilustračný obrázok k článku Tip na prázdninový deň: Fašiangové korčuľovanie s odmenou za vysvedčenie
Zdroj: Mesto Košice

Na ľadovej ploche v Mestskom parku mesto na piatok (4. 2.) po tretíkrát pripravilo Fašiangy na klzisku, teda zážitkové korčuľovanie v maskách. Každý kto príde vo fašiangovom oblečení alebo maske dostane darček.

Odmena za vysvedčenie

Darček tentoraz dostanú aj žiaci, ktorí sa preukážu vysvedčením s čistými jednotkami. Atmosféru bude dotvárať DJ a pre deti, ktoré sa chcú zdokonaliť v korčuľovaní, bude vyhradené oddelené miesto, na ktorom bude záujemcov čakať tréner z Kraso Centrum Košice.

Korčuľovanie začína o 17.00 hod. Vstup je zdarma a platí režim OTP (očkovanie, test alebo prekonanie covidu) a obmedzená kapacita.

Ďalšie klzisko

Počas polročných prázdnin sa môžu ísť žiaci a študenti korčuľovať aj na klzisko v Športovo-zábavnom areáli na Alejovej. Ľadová plocha bude otvorená v časoch od 10.00 – 11.00 hod,. 11.30 – 12.30 hod., 13.15 – 14.15 hod., 14.45 – 15.45 hod., 16.15 – 17.15 hod.

Vstupné je 1,50 eur na hodinu a funguje aj požičovňa korčúľ. Verejné korčuľovanie je v režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonaní) a maximálny počet korčuliarov na ľadovej ploche je 53.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM