Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Ako to vyzerá pod hladinou mora? Uvidíte v prenosnom planetáriu

Prvý jarný víkend je tu a bude vraj slnečný. Ak však ostanete v meste, neseďte doma a inšpirujte sa niekoľkými tipmi na zaujímavé podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Ako to vyzerá pod hladinou mora? Uvidíte v prenosnom planetáriu
Zdroj: TASR

Burza kníh a časopisov

Máte staré knihy a časopisy, ktoré ešte môžu urobiť radosť niekomu inému? Alebo hľadáte staršie zaujímavé knihy a časopisy? Tak práve pre vás je určená burza, ktorá sa koná v pobočke Verejnej knižnice na sídlisku KVP na Hemerkovej 39.

Kedy: piatok a sobota (22 a 23. marec) od 8,00 do 19,00 hodiny

Akčné ženy v Košiciach

Poďte s nami osláviť jar inšpiratívnym večerom akčných žien v Košiciach! Stretneme sa v GESTO cafe & brunch na Námestí L. Novomeského spolu so 4 zaujímavými hosťami a ich príbehmi. Nenechajte si ujsť večer plný akčných žien, networkingu, motivácie a malých pozorností. Sprievodné aktivity budú počas eventu prebiehať v čase od 17:00 do 19:00 hod. Pôjde o 15 minútové konzultácie s odborníkom z Programu pre začínajúcich podnikateľov

Kedy: piatok 22. marec o 17,00 hodine

Herci čítajú Dobšinského

Divadlo Actor pod Vežou a Štátne divadlo Košice v spolupráci s OZ Chi3 a spoločnosťou Mu­zikál Slovensko, s.r.o. pripravili nielen pre deti, ale aj pre rodičov prekvapenie v podobe netra­dičného čítania rozprávok Pavla Dobšinského, od ktorého narodenia uplynulo v tomto roku 190 rokov. Herci František Balog, Tomáš Diro a Andrej Pal­ko vám na Malej scéne Štátneho divadla Košice prečítajú niekoľko príbehov kráľa slovenských rozprávok. Režijne bude na projekt dohliadať riaditeľ činohry Milan Antol. Do interaktívneho „čítania“ rozprávok sa budú môcť zapojiť rodičia aj deti a oživí ich aj tieňové divadlo a autorské detské pesničky.

Kedy: sobota 23. marec o 16,00 hodine

Podmorské dobrodružstvo

Príďte si vychutnať jedinečnú atmosféru v Prenosnom planetáriu Astro Show v OC Cassovia. Tentokrát však nebudete obdivovať hviezdy ale fascinujúci podmorský svet.

Kedy: nedeľa 23. marec od 10,00 do 18,00 hodiny

Smejko a Tanculienka – Hip, hip, hurá!

V Historickej radnici uvidíte úplne nové predstavenie HIP HIP HURÁ!, kde sa deti dozvedia ako sa Smejko a Tanculienka spoznali, skamarátili a možno prezradia aj oveľa viac v nových pesničkách a rozprávkach. Nebude chýbať autogramiáda na nové DVD Hip hip hurá! a obľúbené spoločné fotenie.

Kedy: nedeľa 24. marec o 10,00 hodine

Zdroj: TASR
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM