Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Beach Plaza Terasa tento víkend končí

Posledný júlový víkend bude skutočne horúci. Ak ho nestrávite pri vode, tak skúste navštíviť niektorú akciu v meste a zaručene sa schladíte.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Beach Plaza Terasa tento víkend končí
Zdroj: MČ Košice Západ

Habánska dielnička

Vo Východoslovenskom múzeu na námestí Maratóna mieru, je pre záujemcov pripravená komentovaná prehliadka s tvorivou dielňou, kde sa naučíte džbánky a misy dekorovať farebnými motívmi tak ako to v minulosti robili džbánkárske dielne. Vstupné je 2 eura.

Kedy: piatok 27. júla od 10,00 do 16,00 hodiny

Leto v parku – Richard Muller a Sima Martausová

Výnimočný letný koncert skvelých umelcov Richarda Mullera a Simy Martausovej si príďte vychutnať do Kulturparku na Kukučínovej ulici.

Kedy: piatok 27. júla o 19,00 hodine

Beach Plaza Terasa

Tohoročná Beach Plaza Terasa nám vrcholí tento víkend. Všetkých, ktorí ho trávite v meste srdečne pozývam na Majstrovstvá Slovenska v plážovom volejbale. Príďte sa rozlúčiť s naším najväčším letným pieskoviskom v Košiciach pri OC Galéria.

Kedy: sobota a nedeľa (28. a 29. júl) od 10,00 hodiny

Karibský víkend

Biele pláže, azúrová voda, palmy, exotické ovocie – nič z toho v Košiciach nemáme, ale môžeme si to aspoň kolektívne predstavovať na karibskom víkende v Kine Úsmev.

Pláže vám nahradí horúci tanec na ulici, skvelé jedlo a osviežujúce karibské drinky.

Kedy: celý víkend od 20,00 hodiny

Kultúrne leto – Čaj o piatej

Každý týždeň ožíva v Mestskom parku počas Košického leta 2018 známy hudobný altánok, ktorý si pamätá neuveriteľné množstvo hudobných hviezd v ňom vystupujúcich. Tým najbližším bude #DuoFarsa (#DušanOnody, #FeroGodla). Excelentné zoskupenie dvojice hudobníkov má v repertoári „horúce“ a „temperamentné“ hity vrátane vynikajúcich vlastných skladieb. Kedy: nedeľa 29. júl o 17,00 hodine.

Zdroj: FB Tabačka Kulturfabrik
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM